Buldan’dan Üzücü Haber

Buldan’dan Üzücü Haber

Denizli’ iline bağlı Buldan İlçesi’nde meydana gelmiş olan olayda bunalıma girmiş olan şahsın, kendisini av tüfeğiyle vurduğu ifade edildi.

A+A-

Alınan haberlere göre olay bugün akşama doğru meydana geldi.  Buldan’a bağlı olan Helvacılar Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen 2 çocuk babası  K.Ç. bunalıma girip kendisine ait olan av tüfeği ile intihar etmeyi istedi.

Sesi Duyunca Koştular

Son dakika gelen bilgilere göre K.Ç. karnına dayamış olduğu tüfeği ateşledi. Bir anda silah sesini işiten yakınları hemen sese doğru koştular ve üzücü manzara ile karşılaştılar. Kısa süreli şoku atlatan aile hemen sağlık ekiplerine haber verdi.  Hızlı bir şekilde olay yerine gelen sağlık ekipleri  yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar ve ambulans ile yaralıyı evvela  Buldan Devlet Hastanesine kaldırdılar. Daha sonra gelen bilgilere göre K.Ç. Denizli Servergazi Hastanesine sevk edildiği ifade edildi.

Kendini vuran K.Ç’nin durumunun  ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi. Ayrıca polis ekiplerinin intihar vakası ile alakalı soruşturma başlattığı dile getirildi.

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.