Buldan’ın yöresel ürünleri Denizli’de görücüye çıktı

Buldan’ın yöresel ürünleri Denizli’de görücüye çıktı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eşi Bahija Şevik ve minik kızı Aygül Nur ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerin ilçenin geleneksel dokumasından tasarladıkları kıyafetler ile el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergiyi gezdi.

A+A-

Buldan Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri Denizli Forum Çamlık’ta sergi açtı. İlçenin geleneksel dokuması kullanılarak tasarlanan kıyafetler ile Buldanlı kadın girişimcilerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergiyi eşi Bahija Şevik ve minik kızı Aygül Nur ile binlikte gezen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Buldanlı kadın hemşehrilerimi tebrik ediyorum. Bu sergi ile hem ilçemizin geleneksel dokumasından neler yapılabileceğini, modern kıyafetlerin de tasarlanabileceğini, hem de kendi el emeği göz nuru eserlerinin tanıtımını yapıyorlar. Birbirinden değerli el emeğinin yer aldığı sergiyi tüm Denizlililerin ziyaret etmesini isterim” dedi.

Forum Çamlık’ta 22 Aralık’ta açılışı gerçekleştirilen Buldan Halk Eğitim Merkezi sergisi, 24 Aralık Pazar gününe kadar gezilebilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.