Buldanlı gençlere kampçılık desteği

Buldanlı gençlere kampçılık desteği

Buldan Gençlik Merkezinde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Turan Edodoğan, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, DOYEG Başkanı Serdal Uğur, Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Geren katıldı.

A+A-

Buldanlı gençlere kampçılık desteği

Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in katılımıyla, Buldan Doku Yerel Eylem Grubu (DOYEG) Derneği’nin çocukları ve gençleri sağlıklı yaşama motive etmek ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla hazırladığı proje kapmasında alınan kamp malzemeleri Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teslim edildi.

Buldan Gençlik Merkezinde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Turan Edodoğan, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, DOYEG Başkanı Serdal Uğur, Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Geren katıldı. DOYEG’in leader yaklaşımları tarafından desteklenen projesi kapsamında alınan kamp malzemeleri gençlerin hizmetine sunuldu. İlçe çocukları ve gençleri sağlıklı yaşama motive etmek ve sosyalleşmelerini sağlamak, doğa sporlarını ve kampçılığı sevdirmek amacıyla verilen desteğin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Şevik, “Buldan, kampçılık ve doğa sporları yapmak için oldukça ideal. Destek ile çocuklarımızı ve gençlerimizi her mevsim yapılabilen kampçılıkla tanıştırmış olacağız. Bunun yanı sıra bu desteğin ilçemizde kamp turizminin gelişmesine de olumlu katkısı olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.