Bunun Adı Demokrasi

Bunun Adı Demokrasi

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar’da yaptığı Çalıştay Genel Başkan Meral Akşener'in konuşmasıyla tamamlandı. Meral Akşener, olağanüstü kongre kararı aldığını ifade etti.

A+A-

İYİ Parti'nin yapmış olduğu açıklamaya göre, 1 ay içinde olağanüstü kongreye gidilecek. Alınmış olunan karar ile alakalı olarak "seçim sonrası güven tazeleme" değerlendirmesi yapana İYİ Parti Grup Başkanı Ahat Andican, Meral Akşener'in genel başkanlığa tekrar aday olacağını ifade etti. Ama Akşener Twitter’dan yaptığı açıklamada aday olmadığını belirtti.

KORAY AYDIN: LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Konu ile alakalı bir açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ise En kısa zamanda kongre yapılacağını, Meral Hanım dışında bildiği kadarı ile bir başka adayın olmadığını, kendisine yüzde 100'e yakın destek olacağını düşündüğünü,  Liderlerinin arkasında olduklarını, başka arzu eden olursa da çıkıp aday olabileceğini, bu konuda delege arasında müthiş bir mutabakatın olduğunu, İYİ Parti’nin tekrardan küllerinden doğacağını ve bunun Türk demokrasisine de örnek olması gerektiğini belirtti.

ÜMİT ÖZDAĞ: "MERAL HANIM TALEP OLMAMASINA RAĞMEN KONGRE KARARI ALDI" 

Koray Aydın'dan sonra açıklama yapan Ümit Özdağ, çalıştayda kongre isteği olmamasına rağmen İYİ Parti liderinin kongreye gittiğine dikkatleri çekerek “bunun adı demokrasidir" şeklinde konuştu. Özdağ kongrenin verimli geçtiğini, çalıştay kapsamında tüm sıkıntıların, güçlü noktaların ve zayıf noktaların yazılı hale getirilip hızla raporlaştırıldğını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.