Burası Fransa Provence Değil Çameli

Burası Fransa Provence Değil Çameli

Denizli'nin Çameli ilçesi her sene haziran ayı bitiminde çiçeklerin açmaya başlaması ile yerli misafirlerin akınına uğruyor.

A+A-

Gürsu Mahallesindeki  Lavanta Bahçeleri yaylalara renk getirdi. Lavanta bahçeleri pandemiye rağmen bu sene de fotoğraf tutkunlarının ağırlıyor.

1-029.jpg

FRANSA’NIN PROVENCE BÖLGESİ DEĞİL ÇAMELİ

Gelen Ziyaretçiler Fotoğrafları Sosyal Medya’da Paylaşarak Yorumcular Tarafından Fotoğrafları Gördüğümde ‘’Mümkün Değil, Kesin Fransa’nın Provence Bölgesidir’’ Demiştim Hatta. Lavanta Bahçelerini Gezdim, Kendim Gördüm Ya Çok Gurur Duydum, Gerçekten Bir Minik Fransız Provence Köyü Var Çameli’de Diyorlar.  Fransa’nın Provence Bölgesi’ne Gitmeye Gerek Kalmadı Ağustos Ayı Boyunca Ziyaret Mümkün Planlara Alın Mutlaka. Doğaya yapılan her seyahat çocuklar için paha biçilemez.

2-025.jpg

LAVANTA BAHÇESİ BÜYÜLÜYOR

Gelen ziyaretçiler Farklı zenginliklere ve eşsiz güzelliklere Geçmişten geleceğe birikimi, verimli toprakları ile bereketi simgeleyen bir ilçe Çameli her yönüyle  Dikilen lavanta bitkisi hem turistlerin hem de yerli halkın ilgisini çekiyor. avanta tarlaları, sıcak renkleri ve doğal güzellikleri sevenlerin de hatıra fotoğrafı çektirebilecekleri bir mekân alternatifi sunuyor.

3-021.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.