Bütün Desteğimizi Vereceğiz

Bütün Desteğimizi Vereceğiz

Denizli’nin duayen iş insanlarından Derya Baltalı sponsor olduğu Denizli Ampute Takımı oyuncuları ile dün akşam tanışma yemeğinde buluştu.

A+A-

Baltalı, 2020 Denizli Yılı olması münasebeti ile Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü’nün Süper Lig’e çıkacağını  ifade etti.

Denizli’nin duayen iş insanlarından Derya Baltalı geçtiğimiz günlerde Denizli Ampute takımına sponsor olmuş ve Ampute Takımının adı Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor adını almıştı. Derya Baltalı ve oğlu Alper Baltalı ile dün akşam Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübünün oyuncuları tanışma yemeğinde buluştular. Karşılarında ilk defa Denizli’nin duayen iş insanı Derya Baltalı’yı gören oyuncular hem heyecanlandılar hem de gururlandılar.

Başarı büyük kahramanlıktır

Ampute Takımı 1. Lig’de oynayan Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü (Baltalı Grup DESK) sponsoru, Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Denizli’nin duayen iş insanlarından Derya Baltalı yemekte oyuncularla tek tek tanıştı ve hepsiyle yakından ilgilendi. Denizli’de spora, eğitime ve sağlığa her zaman katkıda bulunan iş insanı Baltalı, Denizli Ampute takımına verdiği katkıdan dolayı duyduğu mutluluğu anlattı. Baltalı, bundan sonra Lig’e Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü (Baltalı Grup DESK) adıyla devam edecek olan oyuncularına, Baltalı Grup olarak programlı çalışarak, Ampute Futbol takımımızı Süper Lig’de görmekten büyük mutluluk duyacağız. Şimdiye kadar çektiğiniz zorluklara rağmen elde edilen başarı büyük kahramanlıktır. Bundan sonra hiçbir sorun yaşamadan programlı çalışarak, oyuncularımızın geleceğe umutla bakmalar bütün desteğimizi vereceğiz” diye konuştu.

Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü (Baltalı Grup DESK) Başkanı Ramazan Altuğ ve oyuncular Derya Baltalı’ya teşekkür ettiler. Altuğ, “Bizim hedefimiz ligde ilk 3 sırada yer alıp süper lige çıkmaktı. Baltalı Grup’un bize sağladığı desteklerden sonra hedefimizi büyüttük ve 2020 Denizli Yılına Şampiyon olarak katkı vermek istiyoruz. Derya Baltalı’ya ve Baltalı Grup’un adına yakışır şekilde çalışıp, kendilerine şampiyonluğu hediye edeceğiz” dedi.

Öte yandan; Baltalı Grup DESK oyuncuları, Derya Baltalı’ya, 16 Şubat Pazar Günü İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapacakları hazırlık maçında en az 5 gol sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.