Büyükşehir Açtı Çivril Halkı Akın Etti

Büyükşehir Açtı Çivril Halkı Akın Etti

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hizmete aldığı Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, faaliyete geçtiği ilk günden bu yana 3 bin 500 vatandaşa hizmet sundu.

A+A-

“Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ile Acıpayam, Tavas, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi vatandaşlara hizmet veriyor. Bu kapsamda Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete girdiği ilk günden itibaren Çivrilliler ve çevre ilçelerden yoğun ilgi görmeye başladı. Spor kurslarının başladığı ilk ilçelerden olma özelliği taşıyan Çivril’de bugüne kadar yüzme kursuna 3 bin 500 kursiyer kayıt yaptırdı. Çocuk, kadın, yetişkin ücretsiz yüzme kursları ile serbest zaman olmak üzere hizmet veren Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin sadece Çivril’e değil, çevre ilçe ve mahallelere de hizmet verdiğini açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Çivril'de yüzme bilmeyen kalmayacak" diye konuştu.

"Ortak sevdamız Çivril, ortak sevdamız Denizli"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sözünü hatırlatarak, "Bugün Denizli merkezimizde verdiğimiz yüzme kursumuzun aynısı Çivril ilçemizde de var. Çevre mahalle ve ilçelerimizden de bu güzel tesisimize yoğun talep var" dedi. Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımız refah ve huzur içerisinde yaşamalarına olanak sağlayacak, talep ettikleri her ne varsa yapmaya, onların mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya gayret ediyoruz. Çünkü ortak sevdamız Çivril, ortak sevdamız Denizli" dedi.

"Artık acı haberler almayalım"

"Çivril'de yüzme bilmeyen kimse kalmasın" diyen Başkan Osman Zolan, "Başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz herkes yüzme öğrensin. Özellikle sıcak yaz günlerinde göllerde, derelerde, tehlikeli sularda vatandaşımız serinlemek için suya girip hayatını tehlikeye atmasın. Bu güzel tesislerimizde, yaz-kış demeden her mevsim hocalarımızın gözetiminde yüzsün. Artık acı haberler almayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.