Büyükşehir Çalışmaları Hızlandırdı

Büyükşehir Çalışmaları Hızlandırdı

Denizli Büyükşehir Belediyesi yaz gelmeden kapalı yüzme havuzu çalışmalarını hızlandırdı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezinde 3, ilçelerde ise 4 adet olmak üzere bu sene hayata geçireceği toplamda 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden 2'sini daha faaliyete geçiyor. Bu çerçevede bitirilen Karahasanlı-Çakmak ile Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuz ve Spor Kompleksi’nde ücretsiz yüzme kursu kayıtlarına başlandı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2014 senesinde hayata geçirdiği Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile kısa zaman evvel açılan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nden sonra iki dev spor tesisi daha Denizli halkının hizmetine sunuyor. Bu çerçevede kısa zaman evvel biten Karahasanlı-Çakmak ve Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde ücretsiz yüzme kursu kayıtlarına başlandı.

 

Denizlililere ücretsiz spor kursu hizmeti sunacak tesislerden yararlanmak isteyen halk Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi  ve İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi‘nden kayıt yaptırabilecek.

 

7'den 70'e herkese ücretsiz kurs

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa bir zaman evvel bitirilen Karahasanlı- Çakmak ve Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde kurs kayıtlarının başladığını, 7'den 70'e yüzme öğrenmek isteyen herkese ücretsiz kurslar verileceğini dile getirdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bilhassa çocukların ve gençlerin spor ile iç içe yaşaması için yatırımlarına ara vermeden devam etmesi gerektiğini belirten Başkan Zolan, Denizlide yaşayan herkesin spor yapması için, teşvik etmeye ve spor yapabilecekleri alanlar oluşturmaya devam ettiklerini, Kayıhan ve İncilipınar'dan sonra 2 tesisin daha kısa zaman sonra hizmete açılacağını, başta çocuklar, gençler, hanımlar olmak üzere herkesi ücretsiz kurslara beklediğini belirterek havuzların Denizli halkına hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.