Büyükşehir Denizli’nin Tarihini Korumayı Sürdürüyor

Büyükşehir Denizli’nin Tarihini Korumayı Sürdürüyor

Denizli'nin geçmişini yansıtan yapıları bir bir yok olmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin belleğine kazandırılan Zeynep Karaaslan Tarihi Balcı Evi Folklorik Bez Bebek Müzesi’nde şiir günleri yapıldı.

A+A-

Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, tarihi evde sergilenmiş olan 500'den fazla bez bebeği yapan emekli öğretmen Zeynep Karaaslan ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri katıldı.

Şiirler Okundu

Etkinlikte tarihi evi ziyaret ederek bez bebekleri inceleyen çocuklar Zeynep Karaaslan'ın kaleme aldığı şiirleri okuma imkanı buldu. Zeynep Karaaslan, belli aralıklarla bu özel mekanda şiir günleri düzenleneceğini ve tüm çocukları Zeynep Karaaslan Tarihi Balcı Evi Folklorik Bez Bebek Müzesi’ne beklediklerini söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, çalışmanın şehrin kültürel zenginliğine katkı sağlayacağını belirterek ziyarete gelen çocukların gelişimi açısından da önemli olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.