Büyükşehir Deprem Eğitimi Verdi

Büyükşehir Deprem Eğitimi Verdi

Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü personeline deprem eğitimi verildi.

A+A-

8 gün devam eden deprem eğitimi geçtiğimiz hafta Büyükşehir DESKİ personeline Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda verildi. Toplam 2 bin 500 civarında personelin katılımda bulunduğu eğitimlerde Türkiye Afete Müdahale Planları (TAMP) ve Denizli Afete Müdahale Planları (DAMP) ile alakalı konularda Büyükşehir Belediyesinin görevleri, deprem bilgisi ve deprem bilinci ile ilgili bilgilendirmenin yanında deprem öncesi, anı ve sonrasında yapılması gereken konular hakkında eğitimler verildi.

“Deprem konusunda bilinçlenmek önemli”

Türkiye’nin bir deprem bölgesi olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Veysel Bike, deprem tehlikesinin oluşturacağı riskleri en aza indirmek için deprem öncesi alınması gereken önlemler, deprem sırasında doğru davranış şekli ve deprem sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verdikten sonra, eğitime katılanların sorularına yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.