Büyükşehir İlçe Yatırımlarında Hız Kesmiyor

Büyükşehir İlçe Yatırımlarında Hız Kesmiyor

Geçen yıl ilçelere yönelik 320 kilometrelik ikinci kat asfalt yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl da ilçelerde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

A+A-

"Denizli'de ne varsa ilçelerde de aynısı olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ın Nikfer ve Kızılca Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmasını inceledi. Sıcak asfalt çalışmalarının tüm ilçelerde süreceğini kaydeden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere yönelik gerçekleştirdiği 562 bin metrekarelik kilit parke taşı hibe programı kapsamında ise Çağırgan ve Karahisar'daki kilit parke taşı teslimine katıldı.

 

Denizli merkezde gerçekleştirdiği dev yatırımlarla Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart'ın ardından ilçelerde de çalışmalarına hızla başladı. Yaklaşık 1 yıl içinde kent genelinde milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl ilçelere bağlı mahalleleri merkez ve ilçelere bağlayan yollarda 320 kilometrelik ikinci kat asfalt çalışması yaptı. Geçen yıl kent genelinde yaptığı ikinci kat asfalt çalışması ile göz dolduran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Bu kapsamda ilk sıcak asfalt çalışması Tavas'ın Nikfer ve Kızılca Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Nikfer ve Kızılca'daki sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan'a Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve beraberindekiler eşlik etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Asfaltlama sezonumuzu açtık

 

Başkan Zolan, 30 Mart'ta yetkinin kendilerine verildiğini hatırlatarak, "Biz de bayrağı düşürmeden daha yukarıya götürme konusunda gayret sarf ediyoruz. Allah mahcup etmesin. Bizim tek derdimiz var, hizmetkar olmak, vatandaşlarımızın derdine derman olabilmek, onların taleplerini yerine getirmek. Bizim tek sevdamız bu. Bizim koltuklarda hiçbir zaman gözümüz olmadı. Koltuklarda bir gün fazla kalalım hesabımız olmadı. Bizim hesabımız koltukta

 

kaldığımız sürece bir fazla eser nasıl bırakırız, bizim derdimiz bu. Belki farkımız da buradan kaynaklanıyor" dedi. Bu sene kışın bereketli geçtiğini ifade eden Başkan Zolan, "İşte havalar açılır açılmaz asfaltlama sezonumuzu açtık. Sizlerle bismillah diyoruz. İnşallah bu yaz Denizlimizin bir çok bölgesinde yolla ilgili sıkıntı çekilen her yere ulaşma konusunda bir başlangıcımız, ilk adımımız olacak" diye konuştu.

 

Tüm sözler yerine getirilecek

 

Sıcak asfalt çalışmalarının tüm ilçelerde süreceğini ifade eden Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şundan hiç şüpheniz olmasın. Kafanıza hiç bir soru işareti gelmesin. Biz 30 Mart öncesi Burada Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile birlikte karşınıza çıkıp ne söz verdiysek onları harfiyen yerine getireceğiz. Azı olmaz fazlası olur. Allah yeter ki birliğimizi, dirliğimizi devam kılsın. Yeter ki huzurumuz, sağlığımız yerinde olsun kardeşliğimiz baki olsun. Biz yıllardan beri bu işin içerisindeyiz, neyi nasıl yapılması gerektiğini bilen insanlarız." Denizli'de ne varsa ilçelerde de aynısı olacak dediklerini vurgulayan Başkan Zolan, "İşte Denizli'de sıcak asfalt var, burada da sıcak asfalt oluyor. Allah'ın izniyle inşallah daha da fazlası olacak. Siz hizmetlerin en güzeline layıksınız geçmişte ulaşmayan yatırımlar artık büyükşehir ile Tavas Belediyesi ile en ücra köşelere kadar ulaşacak" dedi.

 

Büyükşehir'den 562.000 metrekare parke taşı

 

Başkan Zolan, Nikfer ve Kızılca Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını incelemesinin ardından Çağırgan ve Karahisar Mahallesi'ndeki kilit parke taşı teslimine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelere yönelik gerçekleştirdiği toplam 562 bin metrekarelik kilit parke taşı hibe programı kapsamında, Karahisar ve Çağırgan'a 5'er bin metrekare kilit parke taşı verildi. Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Mart ile birlikte Türkiye'de kurulan tüm büyükşehir belediyelerinden kat kat önde olduğunu belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi, hem kuruluş hem de hizmet anlamında diğer şehirlerden önde, bunu net olarak söylüyorum" diye konuştu. Başkan Zolan, "Sokaklarımız baştan aşağı kilit taşı, caddelerimizde artık sıcak asfalt olacak. Bizlere olan güveninizi boşa çıkarmayacağız inşallah. Verdiğimiz tüm sözlerimizin arkasındayız" dedi. Kilit parke taşı tesliminin ardından Başkan Zolan, Ovacık Mahallesi ve Aydoğdu Mahallesi'nde de vatandaşlarla buluşarak dertlerini dinledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.