Büyükşehir, Karaman ve Değirmenönü Sakinlerini Ağırladı

Büyükşehir, Karaman ve Değirmenönü Sakinlerini Ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede kurup vatandaşları bir araya getirdiği iftarı sofrası geleneği kapsamında, Karaman ve Değirmenönü Mahallesi sakinleri ağırlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün düzenlediği mahalle iftarı programı bu kez Karaman ve Değirmenönü Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Karaman Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftar programına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların tek tek ramazanlarını kutladı. Kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri kırmayan Başkan Zolan, iftarın ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Onbir ayın sultanı ramazanımız mübarek olsun. Allah tutmuş olduğunuz oruçları, duaları ve ibadetleri kabullerin en güzeliyle kabul eylesin inşallah. Ben bu sofrada bulunmanızdan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Davetimizi kabul edip geldiniz, bizlerde sizlerle aynı sofrada ekmeğimizi paylaşmak istedik. Böyle bir ortamda, ramazanın manevi havasını yaşamak hepimizin hakkı."

 

Amaç aynı sofrada buluşmak

 

Burada asıl amacın vatandaşlarla aynı sofrada buluşmak olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Değerlerimizi, inancımızın gereğini en iyi şekilde yaşamamız ve gençlerimize örnek olarak gösterip yaşatmamız gerekiyor. Allah'ım inşallah ramazanı tamamlamayı nasip etsin, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemize kavuşmayı nasip etsin. Sağ salim hep beraber Ramazan Bayramımıza da kavuşalım. Ben gelecek ramazanda da yine aynı sofrada iftarımızda buluşalım diyorum. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Zolan, vatandaşların dertlerini dinledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.