Büyükşehir Sözlerini Tutuyor

Büyükşehir Sözlerini Tutuyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli -Aydın Otoyolu Proje ihalesinin onaylanmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok teşekkür ettiğini ifade etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yeni dönem için açıkladığı 258 Vizyon Proje içerisinde yer alan Denizli -Aydın Otoyolu ihalesinin onaylanmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emek veren herkese teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, “İzmir-Aydın Otoyolunun devamında yer alan ve İzmir-Antalya arası ulaşımı sağlayacak Denizli-Aydın Otoyol projesinin 26 Mart’ta gerçekleştirilen ihalesi, 11 Haziran'da onaylandı. Şükürler olsun,  bugüne dek verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Biz söz verdiysek yaparız. Bu projenin hayata geçirilmesinde en büyük pay sahibi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan’a ve önceki dönemlerde görev yapmış bakanlarımıza, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan’a, çok değerli Denizli Milletvekillerimiz Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız’a ve emeği geçen herkese Denizlili hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Toplam uzunluğu 154 km olacak

Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bağlantı yollarıyla birlikte toplam 154 km uzunluğunda inşa edilecek Denizli-Aydın Otoyolumuz, Denizlimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımızın çok daha modern ve güvenli seyahat etmelerinin önünü açacak bu proje şehrimize, bölgemize çok yakışacak. Denizli sanayisine, turizmine artı değer katacak bu projeyi gerçekleştirmek şükürler olsun bizlere nasip olacak. Bizlere her zaman inanıp, güvenen değerli hemşehrilerimize destekleri için çok teşekkür ediyor, şehrimize apayrı bir güzellik katacak projemizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.