Büyükşehir Tedbiri Elden Bırakmıyor

Büyükşehir Tedbiri Elden Bırakmıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi korona virüse yönelik önlemlerine aralıksız devam ediyor.

A+A-

Korona virüs önlemleri çerçevesinde temizlik ve hijyen çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, iş yerlerini Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nce ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünler ile dezenfekte ediyor.

Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri işyerlerini de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte ediyor. Bu kapsamda Servergazi Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Adalet Mahallesi’nde Albayrak Meydanı ile İstiklal Mahallesi’nde Zübeyde Hanım Caddesi’nde hijyen çalışması gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri söz konusu güzergahlarda talep eden esnafın işyerleri ile otobüs duraklarını dezenfekte etti.

Denizlispor tesisleri de dezenfekte ediliyor

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi yeniden çalışmalarına başlayan Yukatel Denizlispor'un antrenmanlarını yaptığı Haluk Ulusoy Spor Tesisleri’ni de dezenfekte etti. Futbolcu soyunma odaları, koridorlar ve toplantı salonları ile tesislerde çalışanların görev yaptığı alanlarda dezenfekte uygulaması gerçekleştiren ekiplerin salgınla mücadeledeki çabası memnuniyetle karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.