Büyükşehir Verdiği Sözü Tutuyor

Büyükşehir Verdiği Sözü Tutuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Pelitlibağ Mahallesi'nde bulunan eski yetiştirme yurdu bölgesine yeni bir yaşam alanı daha yapılacak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın daha evvel Pelitlibağ Mahallesi sakinlerine söz vermiş olduğu proje 13.860 metrekarelik alanı içine alıyor. Kent merkezine yeni bir yaşam alanı daha kazandırmak amacı ile sürdürülen çalışmayla bölgede nefes alınabilir bir alan olacak. Projeyle çevre sakinlerinin spor yapabilecekler ve boş vakitlerini değerlendirebilecekleri 600 metrekarelik bir sosyal tesis yapılırken, bu tesis içinde çok amaçlı bir salon, muhtarlık odası ve kafeterya da inşa edilmekte. Ayrıca projede yürüyüş ve koşu yolu, açık alanlar spor aletleri, mini futbol sahası, çocuk oyun alanı, oturma alanları ve süs havuzu yer almakta.

 

“Güzelliklerin üzerine güzellikler koymaya devam ediyoruz”

 

Başkan Osman Zolan, gerçekleştirilen çalışmaların sonlanmasından sonra yalnızca Pelitlibağ Mahallesi'nin değil bütün bölgenin yararlanabileceği yeni bir yaşam alanının daha kazandırılacağının müjdesini verdi. Projeyle Denizli halkına vermiş oldukları bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, eskiden yetiştirme yurdu olan bu alanda mahalle sakinlerinin istekleri  ile yeni bir yaşam alanı yapma kararı aldıklarını, Denizli’nin yeni bir yaşam alanına ve 120 araçlık otoparka kavuşacağını, şehrin her köşesinde, güzellikler yapmaya devam ettiklerini dile getirdi.

 

Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi'ne yoğun ilgi

 

Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesinin İstiklal Caddesi'ndeki eski vali konağının olduğu alanda kısa süre evvel hayata geçirilmiş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılamakta.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.