Büyükşehir Yoğun Kullanılan Yerleri Temizliyor

Büyükşehir Yoğun Kullanılan Yerleri Temizliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs önlemleri çerçevesinde temizlik ve hijyen çalışmalarına Çaybaşı Caddesi'nde devam etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çin'in Wuhan şehrinden başlayıp bütün dünyaya yayılmış olan korona virüse yönelik önlemlerine düzenli olarak devam ediyor.

Bu çerçevede kentin yoğun olarak kullandığı caddelerde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'ne bağlı ekipler Çaybaşı Caddesi’ni yol ve tüm kaldırımlarını sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte etti. Cadde boyunca yol ve kaldırımları sabunlu suyla yıkayan ekipler talep eden esnafın işyerleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’ni de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte etti.

Büyükşehir mesai mefhumu gözetmeden görev başında

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye ekiplerinin salgınla mücadelede her türlü tedbir için çalıştığını vurguladı. Vatandaşların belirtilen kurallara uyması gerektiğinin söyleyen Başkan Osman Zolan, yoğun olarak kullanılan caddelerin dezenfekte edildiğini belirtti. Bunun için özel bir çalışmanın yürütüldüğünün altını çizen Başkan Zolan, koronavirüs mücadelesinde mesai mefhumu gözetmeden vatandaşların sağlığı ve huzuru için çabaladıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.