Büyükşehir'de 142. Yıl Coşkusu

Büyükşehir'de 142. Yıl Coşkusu

1876’dan beri Denizli'ye hizmet eden belediye teşkilatının 142. kuruluş yıldönümü münasebeti ile program yapıldı.

A+A-

Denizli'de, belediye teşkilatının kuruluşunun 142. senesi münasebeti ile program yapıldı. Anemon Otel'de yapılan programa, Denizli’nin tüm kademelerinden bürokratlar katıldı. Programda, Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan'ın konukları kapıda karşılamasından sonra Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin anlatılmış olduğu sinevizyon gösterisi yapıldı.

 

"1.020.0000 insanımıza hizmet eder hale geldik"

 

Başkan Osman Zolan, 142 sene evvel belediye teşkilatına ilk adım atıldığı günden beri Denizli'de hep taş taş üstüne konduğunu belirterek, bugüne kadar görev alan tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Başkan Osman Zolan, 2014’ten beri Denizli’de yalnızca şehir merkezinde değil tüm il sınırlarında ikamet eden 1 milyon 20 bin insana hizmet eder hale geldiklerini pek çok güzellikleri hep beraber ortaya çıkardıklarını, milletin emanetine sahip çıkmak için gece gündüz çalıştıklarını, bu güzelliklerin, ilk günden beri milletin kararları ile emanet ettikleri başkanları ve meclis üyeleri sayesinde olduğunu söyledi.

 

"Bir şehirde altyapı yoksa üstte ne yapsanız faydası yoktur"

 

Yerel yönetimlerin, yerinde yönetim anlayışıyla birçok hizmeti barındırdığını ve sorunu çözdüğünü belirten Başkan Osman Zolan, Büyükşehir’le beraber ilçelerde uzun senelerdir bekleyen ve çözülemeyen pek çok sorunun çözüme kavuştuğunu, evvela altyapıya önem verdiklerini, eğer bir şehirde altyapı yoksa üstte ne yapılsa da faydasının olmadığını, önce altyapı ardından da üste ne yapılsa yakışacağını, günlük veya anlık çözümlerin kendilerini çok uzağa götürmeyeceği düşüncesiyle altyapıya çok fazla önem verdiklerini, Büyükşehir olduktan sonra altyapının içme suyu kanalizasyon ve yağmur suyu uç uca eklediklerinde toplamda 5 bin km hat yaptıklarını, bunun buradan Çin’e kadar uzanan bir hat olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.