Büyükşehir'de Şimdi Kış Sporları Zamanı

Büyükşehir'de Şimdi Kış Sporları Zamanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük küçük herkese spor yaptırmak amacı ile düzenlenen Kış Spor Okul kayıtları başlatılıyor. 

A+A-

17 Eylül 2018 Pazartesi gününde başlayacak olan kayıtlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu yanındaki Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi ile İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek. Bilhassa çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleriyle sosyalleşmelerine katkıda bulunmak bunun yanında yeteneklerini ortaya çıkarmak amacı ile sunulmuş olan Kış Spor Okulları çerçevesinde bu dönem atletizm, badminton, bale gibi pek çok alanada ücretsiz eğitimler verilecek. Spor yapma talebi olan vatandaşlara tercih edecekleri branş için gerekli olan malzemeler de yine Belediye tarafından ücretsiz bir şekilde sağlanacak.

 

Başkan Osman Zolan’dan davet

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli iline kazandırılmış olan modern spor tesislerinin 7’den 70’e herkese hizmet verdiğini ifade ederek  şehir merkezi ile ilçelerde bu sene hizmete alınmış olan 7 kapalı yüzme havuzu tesislerinde yalnızca yüzme sporu değil diğer salon sporlarının da yapılacağını dile getirdi. Başkan Osman Zolan, Şehirde her yaştan vatandaşın istediği spor branşını yapması amacı ile Büyükşehir Belediyesi olarak tüm olanakları seferber ettiklerini, sağlıklı nesillerin yetişmesi namına sağlıklı toplumların yolunun sporla barışık bir toplum olmaktan geçtiğini, tüm hemşehrileri tümüyle ücretsiz Kış Spor Okullarında spor yapmaya davet ettiğini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.