Büyükşehir’den 5 Bin Kişilik İftar

Büyükşehir’den 5 Bin Kişilik İftar

Her gün değişik bir mahallede yaptığı gönül sofralarında vatandaşları buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu defa 2 mahallede birden kurmuş olduğu iftar sofrasında 5 bin kişiyi konuk etti.

A+A-

Her gün değişik bir mahallede yapmış olduğu gönül sofralarında vatandaşları Ramazanın manevi atmosferinde bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu defa 2 ayrı mahallede iftar sofrasını kurdu. Bağbaşı ve Zeytinköy mahallelerinde yapılan iftarlara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

 

Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler evvela Zeytinköy Mahallesi'nde yapılan iftara katılıp vatandaşların Ramazanlarını kutladılar. Buradan Bağbaşı Mahallesi'nde yapılan iftara katılımda bulunan Başkan Zolan ve beraberindekiler vatandaşlar ile beraber dua ederek oruçlarını açtılar. Ayrıca bir anda bastıran yağmur sebebi ile Kayıhan Kapalı Pazaryeri’nde de iftar sofrası kuruldu, dileyen vatandaşlar servisler ile buraya taşındılar. Başkan Zolan buradaki vatandaşları da yalnız bırakmadı ve Ramazanlarını kutladı.

 

“Beraber ıslandık yağan yağmurda”

 

Yağmur altında vatandaşlara hitap eden Başkan Osman Zolan, bu güzel, mübarek günlerde herkesin birbiri için dua etmesini, Allaha’ın herkesi önce Kadir Gecesi’ne daha sonra da bayrama ulaşmayı nasip etmesini dilediğini belirtti.

 

Gazetecilerin sorularına da cevap veren Başkan Osman Zolan, Bağbaşı ve Zeytinköy'den sonra bir  anda bastıran yağış sebebi ile Kayıhan Mahallesi'nde de iftar sofrası kurduklarını ifade ederek, bugün aslında 3 noktada iftar yaptıklarını, vatandaşlarla beraber ıslandıklarını, beraber oruçlarını açtıklarını, Ramazanın güzel geçtiğini belirtti ve İnşallah bu daim olsun, Allah'ım bizleri tekrar ramazana kavuştursun, ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.