Büyükşehir'den Beyağaç'a modern içme suyu hattı

Büyükşehir'den Beyağaç'a modern içme suyu hattı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde bir süre önce başlatılan alt yapı çalışmalarının ilk etabını resmen tamamladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde bir süre önce başlatılan alt yapı çalışmalarının ilk etabını tamamladı.

 

Denizli'nin "Büyükşehir" statüsü kazanmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde bir süre önce başladığı alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı sisteminin günümüz ihtiyaçlarını karşılamıyor olması ve muhtelif sokaklarında kanalizasyon ve içme suyu hattı bulunmaması sebebiyle DESKİ, Beyağaç ilçesinde alt yapı çalışması hizmeti vermeye başladı.

 

Bölgeye ilk etap olarak 46 kilometrelik kanalizasyon hattı döşenirken devam eden alt yapı çalışmalarında 45 km içme suyu hattının yanı sıra 1000 metre küplük içme suyu depo yapım çalışmalarına da başlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün söz konusu projeyi tamamlamasının ardından bölge modern bir alt yapı hizmeti de verilmiş olacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizlimizin her köşesinde vatandaşlarımızın ihtiyacı, derdi, sıkıntısı ne varsa çözmeye ve yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Beyağaç ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan alt yapı çalışmalarında ilk etabı tamamlayarak en kısa sürede çalışmalarımızı da sonlandırmış olacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.