Büyükşehir’den Büyük Destek

Büyükşehir’den Büyük Destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi’yle  Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi arasında "Ekolojik İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi" işbirliği protokolüne imza atıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinde yapılan imza törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ENVER Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün ve diğer yetkililer katıldılar.

 

Projenin enerjisini ekolojik olarak tamamen kendi üretecek ve sıfır atık içeren bir merkez kurmak olduğunu belirten Akgün, "Projemizde yer alacak Ar-Ge Merkezi, bilgi teknoloji kuluçkası, robotik kodlama gibi tüm ayrıntıları düşündük. Türkiye’de ilk olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a verdikleri destek için kendilerine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Türkiye’de bir ilk olacak

 

Başkan Osman Zolan ise, dünyada enerjinin birçok göstergeyi doğrudan etkileyerek değiştirdiğini, enerjiyi verimli kullanmanın çok önemli olduğunu, aynı zamanda yerli ve milli enerji üretiminin de çok mühim olduğunu, bu bilincin de gelecek nesillere mutlaka aktarılması gerektiğini, ülkenin önünü açacak bu proje ile pek çok güzelliklerin ortaya çıkmasına vesile olmak istediklerini, Denizli ve Türkiye’de ilk olacak bir projeyi birlikte gerçekleştireceklerinin müjdesini verdiğini, protokolle Büyükşehir Belediyesinin mülkiyetinde olan bir yere ENVER Derneği ile işbirliğinde kendi enerjisini üreten, sıfır atık içeren bir Ekolojik İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi yapılacağını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.