Büyükşehir'den Çivril'e Yeni Bir Yaşam Alanı

Büyükşehir'den Çivril'e Yeni Bir Yaşam Alanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril ilçesinde düzenleme çalışması yapmış olduğu meydan projesini tamamladı.

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın hayata geçirmiş olduğu Çivril ilçesindeki meydan projesi tamamlandı. Projeyle 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı olarak kullanılan toplamda 14.000 metrekare alandaki yapısal ve bitkisel düzenlemeler tamamlandı. 23 Nisan Parkı içerisinde yer alan binanın tadilatı tamamlanıp, sosyal tesis olarak kullanıma açıldı. Parkta çocuk oyun alanı, geniş oturma alanları ve yürüyüş yolları yer aldı. Çivril 75.Yıl Parkı'ndaki yer alan büfelerin yerine ise 1 tane yeni ve modern mimariye sahip kafeterya yapılıp vatandaşların kullanımına açıldı. Kafeterya ve çevresinde süs havuzlarıyla desteklenmiş olan oturma alanları ve çocuk oyun alanları da daha modern bir biçimde yenilenip çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri bir yere döndü.

Sosyal anlamda bir alternatif

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların istek ve gereksinimleri doğrultusunda yatırım ve hizmetleri yapmayı sürdürdüklerini, Kent çapında sürdükleri yeni yaşam alanları, meydan düzenlemeleri, park ve mesirelik alanları çalışmalarımızın birini de yeşil Çivril’de yaptıklarını, Çivril’e hizmet edecek 75. Yıl ve 23 Nisan Parkını tamamlayıp vatandaşların kullanımına sunduklarını, ve herkese hayırlı uğurlu olmasını ifade etti.

Vatandaşlar memnun

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çivril ilçesinde yaptığı yatırımlar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanırken, yeni meydanın Çivril için mükemmel olduğu yorumları yapıldı.

 

63 yaşındaki Muzaffer Öztürk Büyükşehir’in burada güzel çalışmalar yaptığını, yolları, bu parkı yaptıklarını ve memnun olduklarını ifade ederken, 19 yaşındaki Ferhat Enes Kızılkaya buranın Çivril için mükemmel olduğunu, açık bir havasının olduğunu ve kafeteryasının güzel olduğunu belirtti. Konu ile alakalı konuşan 64 yaşındaki Muammer Aymaz, daha önce burasının kötü olduğunu, rahatça oturabilecekleri yerlerin olmadığını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ettiklerini ifade etti.diyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.