Büyükşehirden Cumalı’ya Çifte Bayram

Büyükşehirden Cumalı’ya Çifte Bayram

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Bozkurt ilçesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

A+A-

Bozkurt'un Cumalı Mahallesi’nde süren sıcak asfalt çalışmalarını yerinde gören Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Milletimizin hizmetinde, gece gündüz ihtiyaçları gidermek için çalışıyoruz. İnşallah el ele, gönül gönüle vatandaşlarımız ile birlikte hangi şartlar altında olursak olalım hizmet yürüyüşümüzü devam ettireceğiz " dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozkurt İlçesi Cumalı Mahallesi’nde devam eden üst yapı ile sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Mustafa Avcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Alt yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) tarafından bir süre önce tamamlanan Cumalı Mahallesi'nde devam eden üst yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, çalışanlara kolaylıklar diledi. Burada bir süre asfalt serme makinesi kullanan Başkan Osman Zolan ve Milletvekili Ahmet Yıldız mahalle sakinleriyle sohbet edip ramazanlarını tebrik etti.

Altyapıdan sonra üstyapı da tamamlanıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı açıklamada, kent merkezi ve ilçelerde altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, Cumalı Mahallesi'nin de bir süre önce içme suyu hatları ile kanalizasyon hatlarını tamamladıklarını kaydetti. Başkan Osman Zolan,  “Sağ olsun, vatandaşlarımız sabrettiler, destek verdiler. Çünkü yapılan işler günlük işler değil. 3 - 5 yılda kullanıp bitecek işler değil, inşallah torunlarımızın torunlarının kullanacağı yatırımları gerçekleştirdik. Bu yapılan çalışmaların sonrasında asfalt çalışmamıza da başladık. Cumalı Mahallemizin sokaklarını zaten kilit parke taşları ile döşemiştik, hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Zolan’dan hemşehrilerine teşekkür

Koronavirüs sürecince hemşehrilerinin tedbirli davranmaya devam etmeleri gerektiğini belirten Başkan Osman Zolan, rehavete girmeden uyarılara dikkat edilmesini hatırlattı. Başkan Zolan, “İnşallah bugünler geçtikten sonra eksiksiz buluşabilmek için herkesin tedbirlere kurallara uyması gerekiyor. Onların evde kalması gerekiyor ama biz Büyükşehir Belediyesi olarak milletimizin hizmetinde, gece gündüz ihtiyaçları gidermek için çalışıyoruz. İnşallah el ele, gönül gönüle vatandaşlarımız ile birlikte hangi şartlar altında olursak olalım hizmet yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Cumalı Mahallemizin bu çalışmalarla birlikte altyapı ve üst yapı ile ilgili hiçbir sorunu kalmayacak. Destekleri için vatandaşlarımıza ve milletvekilimiz Sayın Ahmet Yıldız’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Bu bayram Cumalı’ya çifte bayram olacak”

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız ise, hayata geçen projelerin hem Cumalı Mahallesi hem de Bozkurt için büyük bir önem taşıdığını belirterek, yapılan çalışmalar nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Milletvekili Yıldız, “Büyükşehir Belediyesi, burada büyük bir fedakarlık yaptı. Daha fazla maliyeti üstlenerek Bozkurt ilçemizi sıcak asfalt ile buluşturdu" diye konuştu. Cumalı Mahallesi'nin altyapısının ardından üstyapısının da bittiğini belirten Milletvekili Yıldız, "Cumalı çalışkanlığıyla bunu hak ediyor. Hayırlı olsun. Bu bayram Cumalı’ya çifte bayram olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.