Büyükşehirden Kadınlar Günü Etkinlikleri

Büyükşehirden Kadınlar Günü Etkinlikleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, her sene olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde farklı etkinlikler yapıyor.

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile hafta boyunca çeşitli etkinlikler planlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk programı Osman Aydınlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptı.

Psikolog Duygu Özdemir’in yaptığı "Kadın Olmak" başlıklı söyleşiye Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Osman Aydınlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Oğur, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Psikolog Elif Kurumuş, program kapsamında öğrencilere ergenlik, şiddet ve şiddet çeşitleri, şiddet ile mücadele gibi konularda bilgiler verdi.

Yaşlıları unutmadılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisinin bir diğer programı ise Tavas Nikfer Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etmek oldu. Yaşlılarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri hazırladıkları hediyeleri de huzurevi sakinlerine vererek gönül aldı. Kadın Meclisi Ozan Tekstil’de çalışan kadınlar için de "Kadın Olmak" konulu söyleşi düzenledi. Kadınlara şiddet ve şiddet çeşitleri, şiddetle mücadele, şiddetsiz iletişim gibi birçok konuda bilgi veren Psikolog Duygu Özdemir, ikili ilişkilerde iletişimin önemine dikkat çekti.

8 Mart’a özel programlar

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel anma programları düzenlediklerini ifade ederek, "Her yıl farklı etkinliklerle gerçekleştirdiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programlarımız bu yıl da çeşitli etkinliklerle gerçekleşiyor. Bu kapsamda Osman Aydınlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerimizle, Tavas Nikfer Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi’nde yaşlılarımız ile Ozan Tekstil’de çalışan kadınlarımızla bir araya geldik. Çok verimli geçen programlar düzenledik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.