Büyükşehirden Son Gün Uyarısı!

Büyükşehirden Son Gün Uyarısı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 3. Yapılacak olan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Karikatür Yarışması" başvuruları 21 Şubat 2020'de sonlanacak.

A+A-

2 dalda yapılan yarışmada 18 yaşının altı ve 18 yaşını üstündeki kişilerin karikatürleri değerlendirilecek. "2020 Denizli Yılı" temasının işleneceği karikatür yarışmasında dereceye giren karikatüristlere ödülleri Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı'nın açılışında verilecek.

Dereceye giren karikatürlerse fuarda sergilenecek. Yarışmanın 1.sine 3000 TL, 2.lik ödülünü alana 2500 TL, 3.lük ödülünü alana 2000 TL, mansiyon ödülü alanlara da 1000 TL ödül verilecek.  Bunun yanında 18 yaş altı 6 genç çizere özendirme ödülü verilecek.

Eserler posta yolu ile veya elden teslim edilecek

Yarışmaya başvuru 21Şubat 2020 Cuma günü mesai bitiminde son bulacak. Karikatürlerin “Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2, PK:20100-Denizli” adresine;  posta-kargo ile gönderileceği gibi elden tutanak karşılığı teslim edilebileceği, posta ile müracaatlarda, ilan edilen teslim süresi için son gün; belediyeye ulaştığı tarih kabul edileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.