Büyükşehirle Bambaşka Bir Ramazan

Büyükşehirle Bambaşka Bir Ramazan

Ramazan geleneğini bu sene de devam ettiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, yapacağı iftarlarda her gün binlerce vatandaşı bir araya getirecek.

A+A-

Denizli ilinde güzel bir ramazan daha yaşanacağını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizli halkının ramazanını kutladı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın hazırlıklarını bitirdi. Ramazan ayı geleneklerini bu sene de sürdürecek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı süresince vatandaşları aynı sofrada toplayacak. Her gün 2 değişik mahallede binlerce Denizlili iftar sofrasında buluşacak, ramazan ayının manevi iklimi hep beraber yaşanacak. Mahalle iftarları ile beraber günde 5 bin kişinin iftarda buluşacağı Ulu Cami yanındaki alanda iftar çadırı da kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu çadırda oda ve hayırseverlerin katkıları ile iftar yemeği verecek. Ramazan ayı süresince iftar çadırında çorba, yemek, pilav ve tatlı ikramında bulunulacak.

 

Başkan Zolan, her gün iftar sofrasında

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir defa daha 11 ayın sultanı ramazan ayı ile buluşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her sene olduğu gibi bu sene de ramazan ayı geleneklerine devam ettiğini söyleyen Başkan Osman Zolan, mahallelerde verecekleri iftarlarda vatandaşlarla bir arada olacaklarını, aynı sokakta, aynı sofrada hep beraber buluşmanın mutluluğunu yaşayacaklarını, bu sene de şehirde güzel bir ramazan geçireceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.