Çakıcı’dan Göksu’ya: Şerefsiz Köpek

Çakıcı’dan Göksu’ya: Şerefsiz Köpek

Sincan Kapalı Cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı ‘Pontus’ benzetmesi ile gündeme oturan Esenler Belediye Başkanı AKP’li Tevfik Göksu’ya çok sert çıktı.

A+A-

Alaattin Çakıcı cezaevinden yayın kuruluşlarına gönderdiği mektubunda gönderdi. Esenler Belediye Başkanı AKP’li Tevfik Göksu’ya “Yunan senin babandır. Şerefsiz satılık köpek” dedi.

Çakıcı mektubunda şu ifadeleri kullandı:

’’Trabzon Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu, Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethettiği ve Yavuz Sultan Selim’in yaşayıp yönettiği yerdir. Ayrıca Kurtuluş Savaşımızda Trabzon lisemiz cephede savaşarak kardeşlerimizin tamamının ŞEHİT olması sebebiyle tam 3 sene mezun verememiştir.

15 yaşlarında ki Eren Bülbül askerimize yardım ederken ŞEHİT düşmüştür. Bizim ülkemizde her ilde kuruluşu ve temsilcilik binası olan terörist HDP PKK partisinin olmadığı tek il Trabzon’dur.Terör propagandası yapılamayan ildir Trabzon. Şunu da aklınıza iyice kazıyın ki Trabzon Türkiye’nin T’sidir, Yunan senin babandır. Şerefsiz satılık köpek’’

Ne Olmuştu?

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu, katıldığı bir iftar programında yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesine en çok Yunan medyasının sevindiğini ifade ederek, İmamoğlu'nun nereli olduğunu iftar programına katılan yurttaşlara sormuştu. Yurttaşlardan “Trabzon” cevabını alan Göksu “E hesap başka” ifadesini kullanmıştı.

Göksu'nun bu ifadeleri Türkiye'nin gündemine oturmuş, Trabzonluların tepkisini çekmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.