“Çakmak böyle yatırım görmedi”

“Çakmak böyle yatırım görmedi”

Merkezefendi Belediyesi bir çok mahallesinde olduğu gibi Çakmak Mahallesi’nde de üst yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çalışmaları yakından takip eden Çakmak Mahallesi Muhtarı Süleyman Özyılmaz, “Çakmak Mahallesi bugüne dek bu kadar yatırım

A+A-

İlçe merkezinin 4 bir tarafını adeta şantiyeye çeviren Merkezefendi Belediyesi, Çakmak Mahallesi’nde de üst yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Mahallede 55 bin metrekare parke, 20 bin metre bordür döşeyen Merkezefendi Belediyesi, 1. 5 milyon liralık yatırıma imza atıyor. Amaçlarının daha güzel ve yaşanabilir Merkezefendi’yi inşa etmek olduğunu söyleyenBelediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, üst yapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Başkan Subaşıoğlu, “Geçtiğimiz kış aylarının sert geçmesinden dolayı ilçemizdeki bir çok yolda büyük hasarlar oluştu. Onları tamir etmek yerine yeniden yapıyoruz. Diğer taraftan da hiç üst yapı çalışması yapılmış yollarımızı da modern hale getiriyoruz. Çakmak Mahallemizde de bir çok yolumuz topraktı. Bölgede 1. 5 milyon liralık yatırımla üst yapı çalışmalarına başladık. Çakmak’taki çalışmaların yüzde 25’lik kısmı tamamlandı”dedi.

“Hiç bu kadar yatırım olmadı”

Çalışmaları yakından takip eden Çakmak Mahallesi Muhtarı Süleyman Özyılmaz da, “Çakmak şimdiye dek bu kadar yatırım görmemişti. Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu sayesinde yollarımız güzelleşti.Toz ve topraktan kurtulduk.  Başkanımızdan Allah razı olsun, kendisine çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızda çalışmalardan çok memnun”dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.