Çal Belediyesi Öğretmenlerinin Gününü Kutladı

Çal Belediyesi Öğretmenlerinin Gününü Kutladı

Çal Belediyesi, 24 kasım Öğretmenler gününü bir gün önceden kutlayarak tüm öğretmenlerine karanfil dağıtarak sevinçlerini paylaştı

A+A-

“365  Öğretmenin Kalbi Fethedildi”

Çal Belediyesi ve çalışanları Cumartesi tatilin araya girmesiyle 24 Kasım Öğretmenler Gününü 1 gün Önceden Kutladı.

Bütün Öğretmenleri tek tek ziyaret edip onlara ayrılmış olan  bu anlamlı ve mutlu günde” sizin yanınızdayız dercesine” kutlandı. 365 Öğretmenin Öğretmenler gününü kutlayan Çal Belediyesi yine Güzel bir Etkinliğe daha imza attı.

Yeni Nesil Öğretmenlerin Eseri Olacaktır

Çal Belediye Başkanı Belediye Başkanı Fethi Akcan, Öğretmenlere ve Şahit olan Eğitime gönül veren Öğretmenlere dair şu cümleleri hitap etti. 

“Ülkemizin fedakar öğretmenlerinin gününü kutluyorum. Çal ilçemizde görev yapan öğretmenler başta olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlarken, vatan için şehit düşen öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Atatürk’ün dediği gibi, yeni nesil öğretmenlerin eseri olacaktır. Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” ifadesinde bulundu.

Ardından  Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen Öğretmenler günü kutlamasına Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte çeşitli gösteriler ve anlamlı şiirler okunarak  noktalandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.