Çal Belediyespor Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Çal Belediyespor Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

2014-2015 sezonunda İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden ve oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak şampiyon olan Çal Belediyespor şampiyonluk kupasına kavuştu.

A+A-

Çal’da düzenlenen şampiyonluk yemeği ve kupa törenine Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Denizli Futbol İl Temsilcisi Yaşar Kaçar, Denizli ASKF temsilcileri, Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Çal Garnizon Komutanı, Çal  Belediyespor Başkanı Ahmet Aksu, Çal Belediyespor çalıştırıcısı Cahit Arım, Pınarkent Beleidespor Başkanı Oktay Çıtak, Kardakspor Kulüp Başkanı, futbolcular ve diğer davetliler katıldı.

Neşe içinde yenen yemek sonrası bir konuşma yapan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Belediyespor’u bu seviyeye getiren herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederek “ Çal Belediyespor Şampiyon oldu. Bu hepimiz için gurur verici bir olay. Ancak bu kolay olmadı herkes emeğini ortaya koydu, terini akıttı. Bu şampiyonlukta emeği geçen tüm futbolculara, Başkanımız Ahmet Aksu’ya Hocamız Cahit Arım’a çok teşekkür ediyorum.  İnşallah bundan sonra çok daha büyük hedeflerimiz olacak. Hedef olmadan, umut olmadan hiçbir şey olmaz. Hedefimiz büyük 3. lige kadar çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmemiz yeterli. Tabi biz bu yola çıkarken sadece sportif başarıyı düşünmedik. Bu gün gençlerimiz zor durumda bir sürü tehlike var gençlerimiz için. Onları spor yaparak bu tehlikelerden korumayı amaçlıyoruz. Gençlerimiz spor yapsınlar başarılı olsunlar atanlarına, bayraklarına, milletlerine bağlı olarak sağlıklı bir şekilde yetişsinler. Sağlıklı bir hayat için spor yapmanın şart olduğunu düşünüyorum. Harekette bereket vardır. Spor yapan insanlar daha sağlıklı olur. Önümüzdeki sezonda Çal Belediyespor’a desteğe devam edeceğiz. İlçemizin ileri gelenleri iş adamları bizi destekleyeceklerdir. Zımek Makine Sahibi Mehmet Sarıoğlu hemşerimiz kendisi burada yok ama bizi her konuda destekleyeceğine dair söz verdi. Çok iş adamımız var böyle. Şampiyonluk hepimize kutlu olsun nice şampiyonluklara” dedi. Çal Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Aksu’da iyi bir sezon geçirdiklerini ve şampiyon olduklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Aksu “Bu başarı hepimizin başarısı. Şu ana kadar Çal’ın sesini pek duyamadık ama inşallah bundan sonra duymaya devam edeceğiz. Buda sadece benim yada birkaç kişinin çalışmasıyla olmaz. Çallıyım diyen herkes elini taşın altına koymalı. Başarı için birlik ve beraberlik şart. Çal dışında yaşayan bir sürü Çallı iş adamı var. Gelsinler destek olsunlar 3. lige kadar çıkalım. Hedefimiz bu. Bu arada hedefimiz sadece sportif başarı değil. Gençliğimize spor sevdirmek ve onların spor yaparak sağlıklı olmasına katkıda bulunmak. Alt yapıya da önem vererek tüm alt kategorilerde mücadele etmek istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.