Çal Garası’nda Bir Sevinç Bir Üzüntü

Çal Garası’nda Bir Sevinç Bir Üzüntü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7.Grup mücadele eden Çal Belediyespor, ilk yarısını 2-1 geride kapattığı maçta sahasında Muğla temsilcisi Yatağanspor’u 4-2 yendi.

A+A-

Maçın ardından gerçekleşen olaylar Çal Garası’nın mutluluğunu gölgelerken, Başkan Yardımcısı Avukat Ahmet Türk, “Taraftarımız provoke edildi. Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu’ndan adil bir karar bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Çal Belediyespor, Yatağanspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 12’ye çıkarttı. Siyah Beyazlılar, maçın ilk yarısını 2-1 mağlup kapadı. İkinci yarıda sahada sanki farklı bir takım vardı ve üst üste bulduğu gollerle maçı 4-2 kazanmayı başardı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Yatağansporlu futbolcular, Çal  Belediyesporlu oyunculara saldırdı.

Yumruklar havada uçuşurken, sağ duyulu oyuncular ile polis olayları yatıştırmaya çalıştı. Uzun süre soyunma odasına girmeyen Yatağansporlu futbolcular, Çal Belediyespor taraftarına dönüp ağza alınmayacak küfürler yağdırdı. Bunun üzerine bir grup taraftarda sahaya girmek istedi. 10-15 kişilik grup sahaya girdi. Araya polisin girmesiyle rakip oyuncularla taraftar arasında sıcak temas sağlanmadı.

“CEZA YİYEBİLİRİZ, BUNDAN DERS ÇIKARALIM”

Çal Belediyespor’un Başkan Yardımcısı Avukat Ahmet Türk, Disiplin Kurulu’nun olayları değerlendirirken, Çal Belediyespor taraftarının nasıl provoke edildiğini göz önünde bulundurması gerektiğini, dolayısıyla adil bir karar beklediklerini söyleyerek, “Maçı kazandığımıza sevinemedik bile. Ceza yiyebiliriz. Bundan ders çıkarmalıyız. Koşullar ne olursa olsun, taraftarımız ya da takımımız ne kadar provoke edilirse edilsin bir daha asla sahaya girmemeliyiz. Centilmen davranışlarıyla örnek bir taraftara sahibiz. Çal’a gelen her takıma misafirperverlik gösteriyoruz. Rakiplerimizin tahriklerine kapılmamak lazım. Maçı kazanan teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.