Çal Ülkü Ocakları'ndan Çağrı Var

Çal Ülkü Ocakları'ndan Çağrı Var

Çal Ülkü Ocakları Başkanı öğrencilere ve bilgisini geliştirmek isteyenlere çağrı yaparak, ''bilgi oçakta'' uygulamasını önerdi.

A+A-

Denizli'nin Çal ilçesi Ülkü Ocakları Başkanı Asım Yılmaz, Türk gençliğinin eğitimine ve genel kültürüne katkıda bulunmak amacıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel merkezinin hazırladığı, öz değerlerimizle beslenen, eğlendirirken öğreten yepyeni bir dijital platform BilgiOcakta uygulaması milletimizin hizmetindedir diyerek öğrencilere ve bilgisini geliştirmek isteyenlere çağrı yaptı.

Türk gençliğinin eğitimine ve genel kültürüne katkıda bulunmak amacıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel merkezinin hazırladığı, öz değerlerimizle beslenen, eğlendirirken öğreten yepyeni bir dijital platform BilgiOcakta uygulaması hizmete girmesinin ardından Çal Ülkü Ocakları Başkanı Asım yılmaz, mesaj yayımladı.

Çal Ülkü Ocaklarından yapılan yazılı açıklama göre Başkan Yılmaz mesajında, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel merkezimizin hazırladığı, öz değerlerimizle beslenen, eğlendirirken öğreten yepyeni bir dijital platform Bilgi Ocakta uygulaması hizmete girdi diyen Çal ülkü Ocakları Başkanı Asım Yılmaz, bilgi ocakta uygulamasına internet üzerinden ücretsiz kayıt olabilir Ülkü Ocakları online eğitim modülünde ilkokul, Ortaöğretim, lise, üniversite ve çeşitli sınav seviyelerine kadar her öğrencinin ihtiyacına uygun, uzman hocalar tarafından müfredatına uygun yüzlerce soru içeren bilgi ocakta uygulamasına bir tıkla ulaşabilirsiniz dedi.

Öte yandan Başkan Asım Yılmaz, öğrencilere ve bilgisini geliştirmek isteyenlere çağrı yaparak bilgi ocakta uygulamasına https://bilgiocakta.com/ adresinde ulaşabilirsiniz dedi. Ayrıca başkan yılmaz, bilgi ocakta uygulamasının tasarlanmasında başlangıcından sonuna kadar emeği geçen herkeze teşekkür etti

 

BilgiOcakta Nedir?

BilgiOcakta; 2 ana modülden oluşan bir eğitim ve bilgi sınama sistemidir:

1-Bilgi Yarışması

Bilgi Ocakta eğlence modülü ile dokuz kategoride yüzlerce soruyla kendini test edebilir, genel kültürünü geliştirebilirsin. Günlük,haftalık ve aylık puan tablosuyla arkadaşlarınla ve Türkiye genelinde kıyasıya rekabete girebilir, yarışarak eğlenceye ortak olup aynı zamanda sürpriz hediyelerin sahibi olabilirsin.

2-Eğitime Destek: Bilgini Ölç, Dersleri Pekiştir!

Ülkü Ocakları online eğitim modülünde lise, üniversite ve çeşitli sınav seviyelerine kadar her öğrencinin ihtiyacına uygun, uzman hocalar tarafından MEB ve ÖSYM müfredatına göre hazırlanmış sınava yardımcı sorular sayesinde okulda gördüğün dersleri test çözerek pekiştirebilir doğru ve yanlışlarını test bitiminde anlık olarak kontrol edebilirsin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.