Çal Ziraat Odası Ödüllü Çiftçilerle Yemekte Buluştu

Çal Ziraat Odası Ödüllü Çiftçilerle Yemekte Buluştu

Denizli'nin Çal ilçesinde geleneksel hale gelen Bağbozumu ve Üzüm Festivali bu sene de muhteşem bir gösteri ile sonuçlandı.

A+A-

Çal Ziraat Odasında düzenlenen yemekli törende ödül alan 12 çiftçi yemekte buluştu. Çal Festivalinin hemen arkasından Çal Ziraat Odasında bir ilk yaşandı ve Ödüllü Çiftçiler Çal Ziraat Odası binasında bir araya geldi. Çiftçilerin sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Oda Başkanı Haşim Ahmet Çil çiftçilerle yaptığı sohbette üreticilerin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili sorulara cevap verdi. Çal Ziraat Odasının başlattığı bu geleneğe çok mutlu olan çiftçilerde Başkan Çil'e teşekkür etti.

Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Ahmet Çil yemekte yaptığı konuşmasında " İlçemizde geleneksel hale gelen Bağbozumu ve Üzüm Festivalini bu sene de çiftçilerimizin yoğun katılımı ile yaptık. 

Çal Kenetlendi

Muhteşem bir seramonide geçen bağbozumu ve üzüm festivaline destek veren Çallı tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Çal birbirine kenetlendi ve muazzam bir bağbozumu şenlikleri yaptık. Destek veren, ilçemize koşarak gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederim dedi

FOTO GALERİ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.