ÇAL’DA 3 BİN 500 KONUTA DOĞALGAZ VERİLECEK

ÇAL’DA 3 BİN 500 KONUTA DOĞALGAZ VERİLECEK

Çal’da doğalgaz için ikinci kazma vuruluyor.

A+A-

Denizli’nin Çal ilçesi, doğalgaz ile 2022 yılında tanıştı. Enerya Gaz Dağıtıl A.Ş, geçtiğimiz yıl 130 daireye doğalgaz ulaştırdı. Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret eden yetkililer, 2023’te 577 daireye daha doğalgaz ulaştırılacağını, 2025 sonunda ise, ilçe merkezindeki 3 bin 500 daireye doğalgaz verileceğini müjdeledi. Başkan Akcan, konunun sıkı takipçisi olduklarını söyledi.

Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş, Çal ilçe merkezinde geçtiğimiz yıl İsmailler Mahallesi’nin bir bölümüne doğalgaz bağlamıştı. Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş İl Müdürü İrfan Uçar ve çalışma ekibi, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret ederek, yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Uçar, “2023 yılında Hüseyinler Mahallesi’nde Çivril Caddesi, Ortaokul Caddesi, Pazar Caddesi ve Şehiit Ali Erdemir Caddesi’ne doğalgaz bağlayacağız. 577 konuta doğalgaz vereceğiz. Çalışmalara Temmuz ayında başlayacağız” dedi.

Başkan Fethi Akcan ise, TOKİ 1, TOKİ 2 ve TOKİ 3 konutlarına da en kısa zaman da doğalgaz bağlanması için çalıştıklarını söyledi. Doğalgazın önemli olduğunu ve konuyu sıkı takip ettiklerini söyleyen Akcan, “Çal ilçe merkezinde 3 bin 500 civarında konut ve iş yeri bulunuyor. Enerya A.Ş’nin tüm konut ve iş yerlerine doğalgaz bağlaması için işi sıkı takip ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.