Çal’da 7 Km’lik Millet Konvoyu

Çal’da 7 Km’lik Millet Konvoyu

Millet İttifakı İyi Parti Çal Belediye Başkan Adayı Mehmet Öztürk seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

A+A-

Her gece farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Öztürk’ün arkasındaki konvoylar giderek artıyor. Dün gece Hançalar mahallesindeki kahve toplantısı için yola çıkan konvoyun bir ucu Çal’da diğer ucu Hançalar’da idi.

Mehmet Öztürk, Mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala hiç ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluşuyor. Yaklaşık 7 km konvoyla Çal’dan çıkarak Akkent mahallesine de giden araçlar yola sığmadı.

Sarı Kart Göstermeliyiz

İyi Parti Denizli Millet Vekili Yasin Öztürk’ünde katıldığı konvoy için kahvede konuşmaya başlamadan önce tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Başkanımızın önceki dönemlerde nasıl çalıştığını duyuyorsunuz. İnşallah yaptığı hizmetler bundan sonra da devam edecek. Biz birlik ve beraberliği her zaman önde tutuyoruz.   Futboldan örnek vermek istiyorum. Futbolda nasıl bir oyuncuya hakem sarı kart gösterinde kırmızı kart görmemek için oyunu dikkatli oynuyor. Bizlerde bu seçimde bir sarı kart göstermiş olacağız. Genel seçimlerde daha dikkatli olmaları için bunu yapmalıyız. Bu yüzden Çal’da Adayımız Mehmet Öztürk’e oyumuzu vermeliyiz. Memleketimizi, ülkemizi, geleceğimizi düşünüyorsak fedakarlık yapanların, canını dişine takanların yanında olmalıyız” diye konuştu.

Başkan adayı Mehmet Öztürk, gönüllülere teşekkür ederek Büyükşehir olmadan önce İsabey Belediyesinde nasıl çalıştıysak şimdi de öyle çalışacağını vurguladı.  Ardından halkın isteklerini yazdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.