Çal'da Bir Çınaraltı...

Çal'da Bir Çınaraltı...

Denizli’nin Çal İlçesine Restaurant anlayışına modern bir çizgi kazandıran genç girişimci Süleyman Semerci yeni Restaurant açılışında ilçe protokolünü bir araya getirdi.

A+A-

Ön hazırlıkları tamamlanarak bir süredir deneme amaçlı müşterilerine hizmet veren Lokanta ilçemiz halkınında beğenisini kazanmış olup ana caddeye göre arka planda olmasına rağmen açılışından bu yana vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmekte idi.

9 Aralık 2014 salı günü yapılan resmi açılış törenine ise İlçe Kaymakamı Selami Korkutata, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Dinar Mhp İlçe Başkanı İbrahim Acar, Emniyet Amiri Özgür Dinç, Emniyet Amir Yardımcısı Komiser Ömer Erkul, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakvı Müd. Özlem Akan, Kaymakamlık Yazı işleri müd. Ali Rıza Sarıdemir, Türk Halk Müziği Sanatçısı Adnan Koparan ve vatandaşlar katıldı.

İlçemiz kaymakamı Selami Korkutata ilçemizde böyle nezih bir yerin açılması ilçemizin çehresinin değişmesine ve ilçemize bakış açısının iyileşeceğine katkı yapacağına inanıyorum girişimci Süleyman Semerci kardeşimizi kutluyor başarılar diliyorum dedi.

Açılıştan sonra konuşma yapan Semerci, “Çal’lı olarak ilçemize şimdiye kadar hizmet verme imkanım olmadı. Belediye başkanı Fethi Akcan’nın Restaurant için yer göstermesiyle ilçemize böyle hizmeti sunmaktan çok memnunum açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dualarla açılışı yapılan ÇINARALTI Restaurant’ının pilav ikramı, öğle yemeği servisi ile birlikte sohbetlerle devam etti.

Haber Birsen Bağcı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.