Çal’da Millet İttifakı’ndan Beraberlik Mesajı

Çal’da Millet İttifakı’ndan Beraberlik Mesajı

Millet İttifakı İyi Parti Çal Belediye Başkan Adayı Mehmet Öztürk Çal’da Miting Düzenledi.

A+A-

Seçime az bir zaman kala Çal’da Millet İttifakı’nın mitinginde gönüllü kalabalık vardı. Bu kalabalığa Milletvekilleri seslendi. Millet İttifakı İyi Parti Çal Belediye Başkan Adayı Mehmet Öztürk meclis üyelerini tanıtarak halka seslendi. Projelerini anlattı.

Aziz şehitlerimiz ve Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sadece Çal değil Türkiye'nin en genç CHP ilçe başkanı olan Çal CHP İlçe Başkanı Ömer Dağlı sahneye çıkarak gençliğin verdiği dinamik güç ile coşkulu bir şekilde halka seslendi.

Birlikte Yöneteceğiz

Çal CHP İlçe Başkanı Ömer Dağlı; “Biz bu ittifaka güveniyoruz.  Halk varsa biz varız halk yoksa biz orda yokuz. Bizim mücadelemiz halk için. Millet ittifakının ortak akılla yapacağımız bu görev hepimizin. Çalımızı iyi parti adayımız ile ortak bir şekilde yöneteceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Tarımıyla, kültürüyle ve turizmiyle Çal her zaman ön planda olacaktır. Bu şekilde hak ettiği yerlere getireceğiz. Birlik beraberlik ölümden gayri her şeyi yener” dedi.

Çal İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Berber; “Bu seçimde halkımızın desteği ile kazanacağız. Tarlamıza ektiğimiz ürünleri, traktörümüze aldığımız mazotu düşünerekten bir ikaz vermemiz gerekiyor. 31 martta bunlara oy vermeyerek ikazımızı gerçekleştirmek zorundayız” dedi.

Denizli CHP İl Başkanı Mahir Akbaba; “Biz seçim süresince kahvelerde, pazarda, evlerinde vatandaşlarla bir araya geldik. Hepsinin bize doğrudan söylediği tek bir şey var bizi kurtarın. Çünkü biz tükendik. Hiç kimsenin beka sorunu yoktur. Eğer böyle bir sorun olsa hepimiz bir oluruz o tehdide karşı gereken cevabı veririz. İnsanların tek bir sorunu var oda ekonomik sıkıntı. Bu sıkıntının sebebi ak parti yönetimi ve onun yerel uzantıları olan ak partili belediyelerdir. Ne yazık ki bizleri mutfaktaki enflasyona, pazardaki fiyat pahalılığına, cebimizdeki Türk Lirasının değerinin azalmasına mahkum edenler işte bun zihniyettir. Nasıl ki çocukluğumuzda pantolonumuz yırtıldığında analarımız onu yamayarak tamir ederdi, artık bunların yama tutacak halleri kalmadı. Pantolonu değiştirdiğimiz gibi, bu Belediyeyi de, bu zihniyeti de değiştirmemiz lazım” dedi.

“Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun kendi ifadeleriyle söylemek istiyorum, saniyesine hükmedemediğimiz dünya için fırıldak olmaya gerek yok. Ama bakıyorum 5 senedir Çal’da yönetim sergileyenler Muhsin Yazıcıoğlu’nun teçhizatından geçtiğini iddia edenler fırıldak olmakla ilgili de maşallahları var.”

Denizli İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk; “Bildiğiniz gibi bazı ilçelerimizde Gazi okullarımız vardı. Bu Gazi okullarımız yavaş yavaş tarih sahnesinde silinmek üzereler. Çal ilçemizde 2013’te restorasyonu yapıldı.  Bu restorasyon yapılırken dönemin Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Bakanı buranın Müze haline getirileceğinin sözünü vererek orda restorasyon yaptı. Fakat 6 senedir o dönemin belediye başkanı görevden ayrıldığı için gerek mevcut belediye gerek mevcut hükümet Çal Gazi Mektebi ile ilgili hiçbir işlem yapmadı. Ama dün sebebi ne olduğu bilinmemektedir, bir yangınla Gazi Mektebimizin Çatısı tamamen kül oldu. Biz bu konunun takipçisi olacağız. İkinci bir konu da bugün Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 10. yıldönümüdür. Kendisini rahmetle anıyorum. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun kendi ifadeleriyle söylemek istiyorum, saniyesine hükmedemediğimiz dünya için fırıldak olmaya gerek yok. Ama bakıyorum 5 senedir Çal’da yönetim sergileyenler Muhsin Yazıcıoğlu’nun teçhizatından geçtiğini iddia edenler fırıldak olmakla ilgili de maşallahları var. Seçimi kaybedeceğim diye her türlü baskıyı ve zulmü Çallı hemşerilerimize, Belediye çalışanlarına yapıyor, bunu da görüyoruz. Fırıldak olmaya gerek yok. Ben Çala bir çok kez geldim. Konuşmalarımın içinde  ana unsurlardan bahsetmişimdir. Bizler Çal Belediyesini aldığımızda Yüce Allah’ın izniyle, öncelikle israf etmeyeceğiz, Çallı vatandaşımızın parasını çar çur etmeyeceğiz. Şeffaf olacağız, kimin nereden ne aldığını sizlere açık bir şekilde ifade edeceğiz. Eşit adil bir şekilde hizmet dağılımıyla Çal’ın mahallelerine eşit hizmeti vereceğiz. Bunları yaparken Çallı’ların aklıyla hep beraber yapacağız inşallah” dedi.

Denizli CHP Millet Vekili Kazım Arslan; “Türkiye iyi yönetilmiyor. Türkiye ayrıştırılıyor. Çünkü insanlar her gün gerginlikle, baskıyla, korkuyla karşı karşıya bırakılan bir Türkiye var. Esnafımız kazanamıyor, işçimiz çalışamıyor, çiftçimiz kazanamıyor, emeklimiz rahat yaşayamıyor. Maalesef ülkemizi bu duruma getirdiler. Bu iktidarın mutlaka bir ders alması lazım. Bu dersin alınacağı tarih 31 Mart. Öyle bir ders vereceksiniz ki ben çiftçimi unutmuşum, esnafımı unutmuşum, işçimi unutmuşum, emeklimi unutmuşum demeli. Yerel seçimlerde bu dersi aldığında gerçekten hizmet veren bir değişim olacak. Bu değişim için 31 Martta Çal’da İttifakımızın adayı Mehmet Öztürk ile Büyükşehirde de Ümit Bahtiyar’a oy vererek belediye başkanı yapacaksınız. Yani bu seçimde futboldan örnek vereceğim. Futbolda nasıl sarı kart gören oyuncu daha dikkatli hata yapmamak için oynuyorsa, bizde bu seçimde bir sarı kart göstermek için yerel yönetimlerde bizim adaylarımıza oy verin ki, genel seçimlerde kırmızı kart görmemek için hizmetlerimizi ona göre yapsın” dedi.

Denizli İyi Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt; “CHP ve İYİ parti Cumhuriyetin kurucu iradesine birleşti. Atatürk ilke ve inkılaplarında birleşti. Anayasamızın temel ilkelerinin belirtildiği ilk 4 maddeye bağlılar. Türk milletini, Türk Devletini, Türk Bayrağını, Vatanımızı önceliğe aldığımızı unuttular. CHP ile İYİ Parti genel başkanlarımız bir araya gelerek bu temel ilkelerden hareket ederek, siz istediğiniz gibi yönetemezsiniz ülkemizi uçuruma götürdüğünüzü görüyoruz. Bu gidişe dur demek için bizde bir ittifak kuruyoruz, bunun adına Millet İttifakı diyoruz. Ama onlar Millete İllet dediler, Zillet dediler ağızlara yakışmayan bu tarz sözler söylemeye başladılar. Liderliğe yakışmayan bir ağızdır bunlar. Milleti ikileştirip bölüyorlar. Bizde bunlara dur demek için sandıkta oylarımızı ona göre kullanalım” dedi.

“Çal’a çare olmak için buradayız, Çal’ı sulamak için buradayız, Çal’da hayvancılığı geliştirmek için buradayız, üretimi arttırmak için buradayız, istihdamı sağlamak için buradayız, Çal’ı Çal yapmak için buradayız, Sizlerin hizmetkarı olmak için buradayız”

Millet İttifakı İyi Parti Çal Belediye Başkan Adayı Mehmet Öztürk; “Daha öncelerde bu ittifak olmaz dediler. Şimdi burada Milletvekillerimiz birliğimizi ortaya koymak için geldiler. İyi Parti Milletvekilimiz Sayın Yasin Öztürk ve CHP Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan bu ittifakın ne kadar iyi olduğunu anlattılar. Onlara teşekkür ediyorum. Dün akşam Atamızın eseri Gazi okulumuz bir yangın felaketiyle karşı karşıya kaldı. Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Eserleri kaybolsa da Atatürk gönlümüzden kaybolmayacak. Atatürk çocuktur, Atatürk çiftçidir, Atatürk İstihdamdır. Biz Belediye Başkanı olduğumuzda sulama seferberliği ilan edeceğiz. Tarımda sulanmadık arazi bırakmayacağız. 5 yıl önce yapılıp faaliyete geçirilemeyen Selcen, Alfaklar, Hançalar ve Akkent’i içine alan sulama faaliyete geçirilerek orası örnek çiftçilik örnek seralar örnek tarım arazileri haline gelecek. Önceki dönemlerde İsabey mahallemiz Belediye iken yaptığımız gibi şimdi Çal’ımızda da yapacağız. Bizim Utanmadık yüzümüz, Yorulmadık dizimiz olacak. Derdiniz Derdimiz, Üzüntünüz Üzüntümüz, Sevinciniz Sevincimiz olacak. Sizler sevineceğiz, sizlerle birlikte üzüleceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.