Çal'daki Çöp Dağları Başkan Akcan'ı Sinirlendirdi

Çal'daki Çöp Dağları Başkan Akcan'ı Sinirlendirdi

Denizli’ye bağlı Çal ilçesinde 50 ile 100 metrelik mesafelerde çöp koyteynerlerinin olmasına rağmen mesirelik alana çok sayıda evsel atığın atılması tepkilere neden oldu.

A+A-

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Bunu yapan ya da yapanlarda vicdan olamaz” dedi.  Doğaya çok sayıda alkol şişesi atıldığını da söyleyen Akcan, “İçenler lütfen adam gibi içsinler, çevreyi kirletmesinler” diye konuştu.

Çal’ın İsmailler Mahallesi’nin Eyrekler mevkisinde mesirelik alana çok sayıda evsel atık atıldığı ihbarını alan Çal Belediyesi, alana ekiplerini yönlendirdi. Onlarca metre uzaklıkta çöp koyteynerlerinin olduğu ve konutlara da 100 metre mesafedeki alanın çöple doldurulduğunu gören Belediye ekipleri, durumu Belediye Başkanı Fethi  Akcan’a iletti. Akcan, talimat vererek mesirelik alanın ivedilikle temizlenmesini istedi. Alan, temizlik ekipleri tarafından temizlendi.

“ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM, ALKOL ALAN DA ADAM GİBİ İÇSİN”

Mesirelik alana çöp atılmasına isyan eden Başkan Akcan, “Yemyeşil ormanın içine evsel atıkları atan kişi ya da kişilerde vicdan olamaz. Ayıptır, günahtır. Mesirelik alanında çöp dağı yaratmışlar. Yakın mesafelerde koyteynerlerimiz var. Ayrıca, çöpü atanlar belediyeyi arasa ekiplerimiz gider alırdı. Bu ayıbı yapanları şiddetli kınıyorum” dedi.

Akcan, alkol tüketen bazı vatandaşlarında alkol şişelerini sağa sola rast gele attıklarını, mesirelik alanlarda çok sayıda alkol şişesi olduğunu sözlerine ekleyerek, “İçki içenler lütfen adam gibi içsinler. Çevreyi kirletmesinler. Tertemiz, yemyeşil alanlarda oturmak varken neden kirletiliyor? Bir daha aynı yere gittiğinizde temiz yerde oturursunuz. Alkol alanlar çevresini kirletmesin” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.