Çalınmadık Kapı Girilmedik Gönül Olmayacak

Çalınmadık Kapı Girilmedik Gönül Olmayacak

Başkan Arslan, Belevi,İmamlar ve Ayvacık Mahalleleri ziyaretlerinde 5 senedir tüm kesimlere hitap eden bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini belirtti.

A+A-

Başkan Arslan Mahalle Ziyaretlerimizde Mahallelerimizdeki esnaflarımızla da yoğun teveccühüyle karşılaşmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Gönül belediyeciliği düsturuyla çıktığımız bu yolda, Çameli’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve girmediğimiz gönül kalmayacak. İlerleyen günlerde projelerimizi kamuoyuyla paylaşıp, kapı kapı vatandaşlarımıza yapacağımız projelerimizi anlatacağız dedi

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜ KATTIK

Belevi,İmamlar ve Ayvacık Mahalleleri ziyaretlerinde Başkan Arslan Beş yıldır her kesime hitap eden bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini belirten Başkan Arslan., şöyle devam etti: 2014 yılından bu yana ilçe merkezi ve mahallelere birçok yatırım ve hizmette bulunduklarını belirten Başkan Arslan "Biz göreve geldiğimizde imkanlarını kullanamayan bir belediyemiz, hizmetten mahrum kalmış 28 mahallemiz bulunuyordu.,Büyükşehirimizin,hükumetimizin de desteği ile hem şehir merkezimize hem de Mahallerimizde hizmet ettik. Projelerimizi gerçekleştirdik, onlarca eser kazandırdık. Gece-gündüz durmaksızın Çameli’nin 100 yıl sonrasını da düşünerek yatırımlarımızı gerçekleştirdik ve Devam ediyoruz. Bugün Çameli’nin her bölgesinde en az bir eserimiz, bir projemiz var. Bu anlamda Mahallelerimizi kenara itmedik, kırsal kesimi de hizmet anlayışımızın merkezine koyduk.

31 MARTTA KARNEMİZİ ALACAĞIZ

"Bugüne kadar siyasi görüş ayrımı yapmaksızın kapımızı herkese açık tuttuk. Çameli’ne hizmette bulunduysak sizlerin de desteği ile yaptık. Bu hizmetlerimize devam edebilmek için sizlerin önce duasına, sonra da desteğine talibiz.

SİZLERLE İSTİŞARE EDECEĞİZ

“Önümüzdeki günlerde birkaç defa daha buraya geleceğim. Elimdeki notlarla birlikte sizlerle istişare edeceğiz. Sizler için öncelikler nelerse onları hayata geçireceğiz.

ÇIRAKLIK DÖNEMİ BİTTİ

Bugün Çameli’nin her bölgesinde en az bir eserimiz, bir projemiz var. Bu anlamda köylerimizi de kenara itmedik, kırsal kesimi de hizmet anlayışımızın merkezine koyduk. Çamelinin merkezinde ne varsa, en ücra mahallesinde de o olsun istiyoruz. Mahallelerimize her zaman sahip çıktık, her sorunları ile yakından ilgilendik" dedi.

MUHTARLAR YATIRIMLAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Cengiz Arslan Belevi,İmamlar ve Ayvacık mahalleleri ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan Belevi Mahalle Muhtarı Talip Kandemir ve İmamlar Mahalle Muhtarı Ramazan Ongun  ,Ayvacık Muhtarı Zekeriya Acar “Mahallemize yapılan hizmetler için çok teşekkür ederiz” dedi. Belevi Mahalle Muhtarı Kandemir Başkan Arslan’a teşekkür ederek, belediyeden istedikleri taleplerin en kısa zamanda yapıldığını dile getirdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.