Çalışmalar Haftalar Önce Başladı

Çalışmalar Haftalar Önce Başladı

Pamukkale Belediyesi, her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da, vatandaşların bayramlarını huzur içinde geçirmeleri ve dini görevlerini rahatlıkça yerine getirebilmeleri için hazırlıklarını bitirdi.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı ile alakalı hazırlıklara haftalar öncesinden başlamış olduklarını ve ilçe halkının huzurlu bir bayram geçirebilmeleri amacı ile belediye olarak bayrama hazır olduklarını söyledi.

 

PAMUKKALE’DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

 

Pamukkale’deki kurban kesim yerlerinin dışında kalan yerlerde kurban kesimi yapmanın yasak olduğunu da anımsatan Başkan Gürlesin, tespit edilen yerlerde sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemleri aldıklarını ifade etti. Başkan Gürlesin, İlçe sınırları içindeki Kurban kesim yerleri şu şekilde:

GÜRLESİN, “HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINDI”

 

Kurban kesim yerleri dışında kesim yapanlara yasal işlem uygulanacağını belirten Başkan Gürlesin, Kurban Bayramı’nda vatandaşların en büyük sorunlarından birinin kurbanlık hayvanların kaçması olduğunu, bu konu hakkına ekip oluşturduklarını, kesim yerlerinde de detaylı hazırlıkların yapıldığını, Kurban Bayramı’nın 1.,2. ve 3. gününde Zabıta ekiplerinin kontrollerini sıklaştıracağını, Kurban Bayramı’nda da kurban kesim noktalarının temizlik sonrasında ilaçlamalar yapacağını söyledi.

 

PAMUK MASA BAYRAMDA DA HİZMET VERECEK

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, ilçe halkının bayramını huzurlu geçirmeleri ile alakalı YSE’deki ana hizmet binasındaki Pamuk Masa’da, Kurban Bayramı’nın 1.,2. ve 3. gününde nöbetçi personelin görevlendirildiğini, bunun yanında, her zaman olduğu gibi yine vatandaşların tüm şikâyetlerinde ya da taleplerinde 444 9 220 ile 296 96 96 nolu telefondan; 0552 282 20 20 nolu Whatsaap şikâyet hattından Pamukkale Belediyesi’ne ulaşabileceklerini belirtti ve şimdiden tüm halkın Kurban Bayramı’nı kutladığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.