Çamaşır Makinesi Sıkıyor Ama Çamaşırları Islak Bırakıyor

Çamaşır Makinesi Sıkıyor Ama Çamaşırları Islak Bırakıyor

Her geçen gün hızla gelişen teknolojinin getirmiş olduğu en önemli imkanlardan birisi olarak hayatımızın merkezinde kendisine yer edinen çamaşır makineleriyle birlikte çamaşır yıkama gibi bir ev işi son derece pratik hale geliyor.

A+A-

Zorlu, zaman alıcı ve yorucu çamaşır yıkama işleminin daha hızlı ve daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmesine yardımcı olan çamaşır makineleri aynı zamanda da çamaşırları yüksek devir hızında suyundan arındırabiliyor. Böylelikle çamaşır makinesinden çıkan çamaşırlar, çok daha kısa zaman dilimleri içerisinde kuruyabiliyor. Ancak bazen çamaşır makinesi sıkma fonksiyonunu yapsa da çamaşırları ıslak bırakabiliyor. Böyle bir durumun mutlaka dikkate alınması ve gerekli olan çözüm işlemleri için mutlaka en kısa zaman dilimleri içerisinde Arçelik Servisi merkezine başvuru gerçekleştirilmesi gerekliliği bulunmaktadır.

Çamaşır makinesinin sıkma programından sonra bile çamaşırları ıslak bırakması makine içerisinde teknik bir problem olduğunu göstermektedir. Bu çerçevede de çamaşır makinesinin iç kısmındaki parçalarının ve aynı zamanda da dışarıdaki pis su çıkış borusu gibi parçalarının kontrol edilmesi gerekir. Çünkü bu tip bir problem temel olarak bu parçalarda yaşanan bir sorundan kaynaklı olarak ortay çıkmaktadır. Özellikle de çamaşır makinesinin su tahliye hortumunun, su tahliye filtresinin tıkanmış olması veya çamaşır makinesinin su tahliye pompasının arızalanmış olmasından dolayı su tamamen tahliye edilemeyebiliyor. Bu durumda çamaşır makinesinin içerisinde su kalmasına ve dolayısıyla da sıkmaya rağmen, çamaşırların ıslak çıkmasına neden olur. Bulgurlu Arçelik Servisi merkezi uzman teknikerleri tarafından bu parçalardaki gerekli kontroller profesyonel şekilde gerçekleştirilebilmesi gerekmektedir.

Çamaşır makinesinin iç kısmında yer alan parçaların etkin bir şekilde kontrolünden sonra gerekli olan müdahaleler ilgili soruna göre yerinde çamaşır makinesi servisi müdahaleleri ile gerçekleştirilmektedir. Böylelikle çamaşır makinesinin çamaşırları ıslak bırakması sorununun onarımı için uzun süreler makinenin kullanım dışı kalması gibi bir durum söz konusu olmaması sağlanıyor. Özellikle de bu konuya ilişkin olarak bölge genelinde her zaman tam donanımlı servis araçları bulundurarak ve 7/24 kesintisiz müşteri hizmetleri desteği vererek, Taşdelen Arçelik Servisi merkezi tarafından profesyonel ve modern standartlar oluşturuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.