Çamel Belediyesi'nden Sağlıklı Bir Atak

Çamel Belediyesi'nden Sağlıklı Bir Atak

Çameli Belediyesi ile Özel Denizli Tekden Hastanesi Hastanesi, Belediye çalışanlarına çeşitli ayrıcalıklar tanıyan bir protokol imzaladı.

A+A-

Çameli Belediyesi sağlık alanında yeni bir atak daha gerçekleştirdi,

Birlikte İmzaladılar

Protokol kapsamında Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kemal Akçan. Genel Müdür yardımcısı Cemal Işık Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile karşılıklı olarak imzalanan protokol töreninde bir konuşma yapan Başkan Arslan “Çameli Belediye çalışanlarımız ve birinci derecede yakınlarını ilgilendiren Özel Denizli Tekden Hastanesi ile bir sağlık protokolü imzaladık. Burada amacımız sağlık hizmetlerinin daha düzenli ve bilinçli bir şekilde alınması için bir ayrıcalık tanıyoruz. Bu ayrıcalıklardan dolayı Özel Tekden Hastanesi yetkililerine ve Genel Müdür Cemal Işık'a teşekkür ediyorum. Çameli Belediyesi çalışanlarına ciddi bir indirim yaptılar. Biz de çalışanlarımızın daha iyi bir şekilde sağlık hizmeti almaları için bu protokole imza attık.

Bu protokolle birlikte Çameli Belediyesi çalışanlarına yüzde 20’e kadar indirim sağlanacak”

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kenan Işık ise Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a imzalanan protokol için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.