Çameli Belediyesi Üniversite Öğrencileri için Harekete Geçti

Çameli Belediyesi Üniversite Öğrencileri için Harekete Geçti

Çameli‘ye  gelen üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşamaması için Çameli Belediyesi düğmeye bastı.

A+A-

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Yüksek öğrenimlerini yapmak üzere Çameli ‘ye  gelen hiçbir öğrencinin barınma sorunu yaşamasına müsaade etmeyeceklerini duyurarak, Çameli Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla öğrencilerin yanında olacağını açıkladı.

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte binlerce üniversite öğrencisi öğrenimlerini yapacakları illere giderken kiralık ev bulamayan öğrencilerin barınma sorunu gündeme geldi. Denizli’nin Çameli İlçesinde bu anlamda sıkıntı yaşayan öğrencilerin yüreklerine su serpen açıklama Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’dan geldi. Başkan Arslan , "Hiçbir öğrenci kardeşimizi sokakta bırakmayız" dedi. Çameli Meslek Yüksekokuluna yükseköğrenimlerini yapmak için tercih eden ve bu nedenle ilçemize gelen öğrenci kardeşlerimiz bilsinler ki bugünden sonra bizim misafirlerimizdirler.

ÇAMELİ BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA

Çameli Belediyesi olarak misafirimiz olan tüm öğrenci kardeşlerimizin barınma ihtiyaçlarında bütün imkanlarımız ile yanlarındayız. Hiçbir öğrencimizi sokakta bırakmayız Bu noktada ilçemizde barınma sorunu yaşayan değerli öğrencilerimizin Belediyemizle doğrudan iletişime geçmelerini rica ediyor, 0258 571 5002 veya  0530 268 4861  Numaralarından bilgi alabilir yeni eğitim-öğretim sezonunda başarılar diliyorum

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.