Çameli Belediyesi'nden Vatandaşa Kandil İkramı

Çameli Belediyesi'nden Vatandaşa Kandil İkramı

Çameli Belediyesi, mübarek 3 ayların girmesi ve Regaip Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil tatlısı ikramında bulundu.

A+A-

Çameli Belediyesi tarafından ayrıca yatsı namazı sonrasında İlçe Müftülüğü tarafından kandil programın düzenlendiği İlçemiz Yeni Mahalle Eşref Bitlis Camii’nde vatandaşlara ikram’da Bulundu

Bereketin,Paylaşmanın ve kardeşliğin müjdecisi, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nde Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yatsı Namazı Çıkışı  Vatandaşlarımızın kandilini kutlayarak Tatlı  ikramında bulundu.

Başkan Arslan Rahmeti ve bereketiyle mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri, sağlıkla, huzurla bu mübarek günlere kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Çameli’li  hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Allah dualarımızı kabul ve makbul eylesin” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.