Çameli Belediyesine Geçici İşçi Alındı

Çameli Belediyesine Geçici İşçi Alındı

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün (İş-Kur) Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Çameli Belediyesi'nde çalıştırılacak işçilerin alımı ile ilgili işlemler ve mülakat Çameli Belediyesi Konferans Salonunda yapıldı.

A+A-

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün (İş-Kur) Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Çameli Belediyesi’nde çalıştırılacak işçilerin mülakatları Çameli Belediyesi Konferans Salonunda saat 11:45 ile 12:30 arasında gerçekleştirildi.

64 Kişinin müracaat ettiği iş başvurusu sonucunda 57 Kişinin katıldığı Mülakatlarda İşkur yetkilileri iş müracaatında bulunan kişilerle birebir konuşarak mülakat yapıldı

10 KİŞİ ÇAMELİ BELEDİYESİNDE ÇALIŞACAK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, "Gönül isterdi ki bu arkadaşlarımızın hepsini çalıştıralım ancak bize tanınan rakam şu anda 30 kişi Kura Çekiminden sonra Mülakatlarla 10 kişi 6 ay süreyle ( 180 ) gün çalışmalarını sürdürecekler. Bu arkadaşlarımız belediyemiz bulunan Çevre Temizliği ile dini alanların temizliği işlerinde görevlendirileceklerdir " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.