Çameli Eşsiz Güzelliğiyle Off-Roadcuları Ağırladı

Çameli Eşsiz Güzelliğiyle Off-Roadcuları Ağırladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde Off-Roadcular tarafından gerçekleştirilen Kültür Turu sürüyor.

A+A-

Katılımcılar kentin stresini unutturacak yeşillikler içinde sık orman ve patikalarda unutamayacakları Off-Road safari heyecanını yaşadılar.

Düzençam - Yaylacık arasında yol alan Safariciler daha sonra Yamaç Paraşütü pist alanına gelip panoramik manzaranın tadını çıkardılar. Çameli’nin çam kokulu ormanlarında arazi koşullarında eğlenceli dakikalar yaşamış olan safariciler Elmalı-Gürsü yaylalarından geçip Elmalı Mahallesinde kısa bir moladan sonra  Emecik Kanyonu gezdiler.

Keşif Heyecanı

Akşam sularında sona  eren turda katılımcılar Kültür turunu çok beğendiğini ifade ederek, "Keşfedilmemiş birçok noktayı keşfetme imkanı bulduk. Arkadaşlarla normal araçlarla gidilemeyecek yerleri arazi araçları ile ulaşılamayan noktalara kadar giderek yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşadık. Ben safari turunu düzenleyen bizi ağırlayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dediler.

Başkan Arslan Çameli’nin doğa güzellikleri açısından eşsiz bir yer. Bizim amacımız Çameli’nin doğal güzelliklerini bozmak istemiyoruz. Bu nedenle özellikle Jeeplerle gidilebilen rotalar hazırlandı dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.