Çameli'de 2020'nin Son Nikahı Kıyıldı

Çameli'de 2020'nin Son Nikahı Kıyıldı

Çameli’nde 2020 yılının son nikâhı, Çameli Belediyesi Konferans Salonunda kıyıldı.

A+A-

Çameli’nde bu yılın son nikâhını kıydıran çift olan Hatice Yıldız ve Bülent Bakan oldu. Nikâhta çiftler, bir ömür boyu sürecek birliktelikleri için ’Evet’ diyerek, 2021 yılına evli olarak girmenin heyecanını yaşadılar.

2020 yılının son gününde dünya evine giren Bülent ve Hatice Bakan çifti , "Bugün dünya evine girmekten dolayı çok mutluyuz" dedi. Bülent Bakan ‘’2020 yılına bekârlık ile veda ediyoruz 2021 yılına evli olarak gireceğiz. Onun için çok mutluyum’’ diye konuştu.

Dünya evine giren Hatice Bakan ise "Yılın son gününe, evli olarak veda ediyoruz. Yeni yıla evli olarak girmek istedik. Çok Mutluyuz .Genç Çiftler 2020’de yaşadığımız tüm olumsuzluk ve sıkıntılarla bir daha karşılaşmamak umuduyla 2021 Yılı Sağlık ve Mutluluk getirsin Tüm Dünya'ya ve Ülkemize  dedi 

 

2020 yılında 91 Çift Evet Dedi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  2020 yılı içerisinde Çameli  Belediyesi Nikâh Memurluğunca 91  çiftin nikâhının kıyıldığını açıkladı.

 Zaman zaman bazı çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak olan Belediye Başkanı Cengiz Arslan   Çameli  Belediyesi Nikâh Memurluğu pandemi dönemi olmasına rağmen sosyal mesafe, maske gibi tüm tedbirlere uyarak 2020 yılında 91 Çiftin  nikâhını kıydı. Evlenen çiftlerimize iki cihan saadeti diliyorum. Rabbim mesut ve bahtiyar eylesin dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.