Çameli'de 29 Ekim Fener Alayı Gerçekleştirildi

Çameli'de 29 Ekim Fener Alayı Gerçekleştirildi

Çameli Kaymakamlığı ile Çameli Belediyesinin organize ettiği “Fener Alayı” etkinliği vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Çameli Emniyet Amirliği önünde toplanan yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleleri ile birlikte Emniyet Amirliği , Cumhuriyet Caddesini takip eden yürüyüş Saat Kulesi 'nde son buldu sona buldu.

Başkan Arslan burada yaptığı açıklamada, Bin bir emekle kurulan Cumhuriyetimizin 98’nci yıl dönümünü kutlamanın gururunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Aziz milletimiz, tarih boyunca istiklal ve istikbaline kast eden tüm saldırıları dünyada eşi görülmemiş mücadelelerle bertaraf ettiğini “Canından aziz bildiği vatanı ve bayrağı uğrunda nice şanlı zaferlere imza atmıştır. Malazgirt’te, Kut’ül-Amare’de, Çanakkale’de ve 15 Temmuz’da kazandığımız zaferler bunun en açık ispatıdır. Kahraman ecdadımızın cansiperane mücadelesi sonucu cumhuriyetle taçlandırdığımız istiklal harbi de bu zaferlerden birisidir. İlkelerimizden ödün vermeden bağımsız bir topluluk olarak hayatımızı sürdürmek milletçe kadim şiarımızdır. Doğduğundan beridir istiklale âşık olan böylesine onurlu bir milletin mensubu olmakla ne kadar iftihar etsek azdır. Bugün, bin bir emekle kurulan Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümünü kutlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz " dedi

Fener Alayı yürüyüşüne Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli Emniyet Amiri Vk. Volkan Mıdık ,Çameli Jandarma Komutanı Resul Bulut ,ilçe Protokolü siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.