Çameli'de Araçları Öğrenciler Yönlendirdi

Çameli'de Araçları Öğrenciler Yönlendirdi

Çameli Kaymakamlığı tarafından "Yaya Öncelikli Trafik" konulu etkinlik programının 2. adresi Çameli Kirazlıyayla'da yapıldı.

A+A-

İçişleri Bakanlığı tarafından ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' sloganıyla 2019 yılı ''Yaya Öncelikli Trafik'' yılı ilan edilmesine yönelik çalışma yapan Çameli Kaymakamlığı tüm kamu, kurum ve kuruluşların katılımları ile ''Yaya Öncelikli Trafik'' etkinliği gerçekleştirdi. Yaya geçitlerinin kullanılmasının teşvik edilmesi ve sürücüler tarafından fark edilmesi, buralarda vatandaşların geçiş üstünlüğünün vurgulanması amacıyla Çameli Kirazlıyayla İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen etkinliğe Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak, Çameli İlçe Emniyet Müdürü Bilal Cingör, İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil, Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Jandarma Trafik Sorumlusu Kamil Kuyucu, mahalle muhtarı Baki Öztürk, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Araçlara Komut

Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak ve ilçe protokolünün katılımıyla Kirazlıyayla İlk ve Ortaokulu önünde öncelik yayanın denetimi yapıldı, broşür dağıtıldı. Okul öğrencilerinden seçilen 2 öğrenci yaya geçişinde Jandarma Trafik kıyafeti ile yaya ve öğrencilerin geçişi için araçlara komut verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.