''Çameli'de Kaymakamlık Yaptığım İçin Mutluyum''

''Çameli'de Kaymakamlık Yaptığım İçin Mutluyum''

''Çameli'de Kaymakamlık Yaptığım İçin Mutluyum''

A+A-

Denizli’nin Çameli İlçesinden ayrılan Çameli Kaymakamı Onur Özaydın Çameli Belediye Başkanına veda ziyareti gerçekleştirdi.

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın çok daha iyi yerlere gelmeye layık bir ilçe olduğunu ifade eden Özaydın , Çameli İlçesini gördüğüm için ve burada kaymakamlık yaptığım için son derece mutluyum. Bilinmesi gereken, gezilmesi gereken, insanlarının da tanınması gereken bir ilçe. Yaklaşık bir yıla yakın bir süre Çameli’de görev yaptım. Çok fazla uzun kalamasam da burada kaymakamlık yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. Görev süremizi güzel bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Belediyemizin, belediye başkanımızın, kaymakamlığımıza ve bana çok destekleri oldu. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah fahri bir Çameli’li buradan ayrılacağız.

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın’a , Çameli’de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Görev süreniz içerisinde ilginizden alakanızdan dolayı, projelerimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size canı gönülden teşekkür ediyorum. Güle güle gidin. Sizleri daha güzel yerlerde görmeyi arzu ederiz dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.